Προβλήματα στο Instagram - Χιλιάδες οι αναφορές χρηστών [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Παραμένουν τα προβλήματα μέχρι αυτήν την ώρα σε διάφορες πτυχές της εφαρμογής
06 Ιουλίου 2022 17:51
Προβλήματα στο Instagram - Χιλιάδες οι αναφορές χρηστών [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Βάσει των αναφορών που υπάρχουν στο Downdetector τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει ύφεση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες του Instagram. 

Όπως φαίνεται στο γράφημα τα παράπονα έχουν κοπάσει ειδικά τις τελευταίες 4-5 ώρες, πιθανότατα γιατί έχουν επιλυθεί. Το Instagram από την πλευρά του δεν προχώρησε σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. 

 


(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Σοβαρά προβλήματα στις υπηρεσίες του παρουσιάζει το Instagram από το πρωί της Τετάρτης, με τις αναφορές και τα παράπονα των χρηστών, τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα, να είναι κατά χιλιάδες, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα Downdetector. 

Μέχρι και αυτήν την ώρα υπάρχουν αναφορές στο Downdetector πως δεν ανανεώνεται το feed, το περιεχόμενο και τα προφίλ, ενώ από τα κυριότερα προβλήματα που επισημαίνουν πολλοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης είναι πως είτε δεν μπορούν να στείλουν προσωπικά μηνύματα (DM), είτε να διαβάσουν αυτά που έχουν ήδη λάβει

Ακόμη τα προβλήματα παραμένουν, όπως διαπιστώσαμε και από δική μας δοκιμή, και μένει να δούμε πότε θα επιλυθούν. 

Το άρθρο θα ενημερώνεται εφόσον υπάρχει εξέλιξη στο θέμα. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com