Το Amazfit Band 7 έχει τεράστια μπαταρία και όλα όσα θέλει ένας απλός χρήστης

Στην τιμή των $50
04 Ιουλίου 2022 12:48
Το Amazfit Band 7 έχει τεράστια μπαταρία και όλα όσα θέλει ένας απλός χρήστης

Στα μέσα του Ιουνίου αποκαλύφθηκαν τα Amazfit Bip 3 και Amazfit Bip 3 Pro και τώρα, η εταιρία ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία. Όπως μεταφέρει το gsmarena, το Amazfit Band 7 είναι γεγονός και έρχεται αρκετά αναβαθμισμένο από τον προκάτοχό του, Amazfit Band 5 που έφτασε στα ράφια των καταστημάτων το 2020.

Το Amazfit Band 7 (κωδική ονομασία Bari) έχει ομοιότητες με το Redmi Smart Band Pro του περασμένου έτους και διαθέτει οθόνη AMOLED 1,4 ιντσών με ανάλυση 194x368 και μέγιστη φωτεινότητα τα 500 nits.

Το νέο προϊόν της εταιρίας, διαθέτει αισθητήρα, ο οποίος μπορεί να μετράει τους παλμούς, τον ύπνο και το στρες σας. Μάλιστα, θα μπορείτε να λαμβάνετε και ειδοποιήσεις στο κινητό, να βάζετε ξυπνητήρι, υπενθυμίσεις και να λαμβάνετε πληροφορίες για τον καιρό, απευθείας από το smartband.

Αξίζει να αναφερθεί, πως το Band 7 έχει περισσότερες από 100 αθλητικές λειτουργίες, με αυτόματη ανίχνευση προπόνησης, είναι αδιάβροχο (5ATM), ενώ έρχεται με 8MB RAM και 128ΜΒ, στον αποθηκευτικό χώρο.

Τέλος, στην μπαταρία του έχει 230mAh που μπορεί να σας κρατήσει «ζωντανή» τη συσκευή για 18 μέρες τυπικής χρήσης ή 9 ημέρες βαριάς χρήσης.

Το Amazfit Band 7 θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά στην τιμή των $50.

Tags: