Η δημοσίευση του Elon Musk για τον 23χρόνο YouTuber Technoblade που έφυγε από τη ζωή

Έσπασε τη σιωπή του ο επικεφαλής των Tesla και SpaceX
02 Ιουλίου 2022 17:34
Η δημοσίευση του Elon Musk για τον 23χρόνο YouTuber Technoblade που έφυγε από τη ζωή

Πριν μερικές ημέρες ο Elon Musk κατάφερε να ξεπεράσει το τεράστιο ορόσημο των 100 εκατομμυρίων ακόλουθων στο Twitter, παρόλο που ήταν εντελώς ανενεργός στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τις 21 Ιουνίου. Τώρα, μετά από μια τουλάχιστον εβδομάδα χωρίς tweets, ο κατά τα άλλα εξαιρετικά δραστήριος στην πλατφόρμα Musk, έσπασε τη σιωπή του με μια ανάρτηση για τον Technoblade.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για έναν εξαιρετικά γνωστό Minecraft YouTuber, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 23 ετών, παλεύοντας εδώ και περίπου ένα χρόνο με τον καρκίνο. Ο Musk, λοιπόν, ανάρτησε μια σχετική εικόνα, χαρακτηρίζοντας το μήνυμά της ως «σοφά λόγια».

Σχετικά με το θάνατο του 23 χρόνου YouTuber, η εικόνα ανέφερε:

Ο δημοφιλής Minecraft YouTuber Technoblade με 12 εκατομμύρια subscribers, πρόσφατα έφυγε από τη ζωή στα 23 του, εξαιτίας του καρκίνου. Αυτό με έκανε να αντιληφθώ πως ο καρκίνος είναι ένα παράλογο σκουπίδι και θάνατος, αλλά και ότι πρέπει να προσπαθείς να ζεις όσο καλύτερα μπορείς τη ζωή σου με τους ανθρώπους γνωρίζεις. Μπορεί να πεθάνουν την επόμενη ημέρα και θα μετανιώνεις που δεν έκανες πράγματα μαζί τους.

Το tweet του Elon Musk για τον YouTuber Technoblade:

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Technoblade και να δείτε το άκρως συγκινητικό τελευταίο του βίντεο, μπορείτε να πατήσετε εδώ.