ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται συνδρομητικό πακέτο για το Snapchat

Τo Snapchat+ θα προσφέρει λειτουργείες για τους power χρήστες, αλλά δε θα αφαιρεί και ένα αγκάθι της υπηρεσίας
29 Ιουνίου 2022 19:05
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται συνδρομητικό πακέτο για το Snapchat

Με κάθε επισημότητα η Snap ανακοίνωσε πως έρχεται το πρώτο συνδρομητικό πακέτο του Snapchat, το οποίο ωστόσο θα είναι προαιρετικό. 

Ο λόγος για το Snapchat+ που θα λανσαριστεί από την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκλειδώνει αποκλειστικά χαρακτηριστικά καθώς και θα δίνει πρώιμη πρόσβαση (early access) σε οτιδήποτε σχεδιάζει το Snapchat. 

To κόστος της; Στα $3.99 το μήνα αναφέρει η Snap, με τον SVP of Product, Jacob Andreou, να κάνει λόγος πως προορίζεται για τους χρήστες που ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους με το να επικοινωνούν με τους φίλους τους μέσω του Snapchat. 

Τι δεν κάνει το Snapchat Plus; Να αφαιρέσει τις διαφημίσεις για όσους θα πληρώσουν τη συνδρομή του κάτι για το οποίο να υπήρχε μερίδα χρηστών που θα το ήθελε. Αποτελεί, ουσιαστικά, την πρώτη προσπάθεια της Snap για μια νέα πηγή εσόδων από το Snapchat πέραν των διαφημίσεων. Ο Andreou από την πλευρά του δηλώνει ότι "οι διαφημίσεις θα αποτελούν τη βάση του επιχειρηματικού τους μοντέλου και μακροπρόθεσμα". 

Μερικά επίσης, από τα χαρακτηριστικά που θα προσφέρει το Snapchat+ είναι κοσμητικής φύσεως όπως το να αλλάζεις το εικονίδιο του app, να δεις ποιος είδε ξανά τα Stories σου και να κάνεις pin τους φίλους σου ως "BFF" στην κορυφή του chat.