Ο Elon Musk ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter και κοιτάζει τον Cristiano Ronaldo

Σχεδόν στην πρώτη πεντάδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης
28 Ιουνίου 2022 21:57
Ο Elon Musk ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter και κοιτάζει τον Cristiano Ronaldo

Ο εξαιρετικά δραστήριος λογαριασμός του Elon Musk στο Twitter έφτασε πλέον το μεγάλο ορόσημο των 100 εκατομμύρια ακόλουθων. Μάλιστα, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, που τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σχεδόν διαρκώς στο επίκεντρο των διαδικτύων συζητήσεων, αφού μέσα από ένα deal ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων συμφώνησε να εξαγοράσει το πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι μόλις ο έκτος άνθρωπος του κόσμου που έχει ενιαψήφιο αριθμό από followers.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του SocialBlade, ο Musk έφτασε τους 100 εκατομμύρια ακόλουθους μεταξύ της 26ης και 27ης Ιουνίου. Συνολικά, η πορεία του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι εντυπωσιακή, αποκτώντας κατά μέσο όρο πάνω από 150 χιλιάδες followers την ημέρα, την ώρα που μέσα στον Ιούνιο έχει αποκτήσει πάνω από 4 εκατομμύρια followers.

Πλέον ο Musk κοιτάζει τον Cristiano Ronaldo, ο οποίο είναι ο πέμπτος δημοφιλέστερος χρήστης του Twitter, με 101.4 εκατομμύρια followers. Βέβαια, με το μομέντουμ που έχει αυτή τη στιγμή ο επικεφαλής των Tesla και SpaceX, είναι μάλλον θέμα μερικών ημερών μέχρι να τον ξεπεράσει.

Συγκριτικά, οι δημοφιλέστεροι λογαριασμοί του Twitter είναι πλέον οι εξής:

  1. Barack Obama - 132.1 εκατομμύρια
  2. Justin Bieber - 114.1 εκατομμύρια
  3. Katy Perry - 108.8 εκατομμύρια
  4. Rihanna - 106.9 εκατομμύρια
  5. Cristiano Ronaldo - 101.4 εκατομμύρια
  6. Elon Musk - 100.1 εκατομμύρια

Για την ιστορία, ο κατά τα άλλα πάντα δραστήριο στο Twitter, Elon Musk, έφτασε το εντυπωσιακό ορόσημο σε μια εβδομάδα με σχεδόν καθόλου νέα tweets. Η πιο πρόσφατη δημοσίευσή του ήταν ένα meme για τις τιμές των καυσίμων στις 21 Ιουνίου, ενώ πρόσφατα έκανε και μια σειρά από tweets αφιερωμένη στα…τυριά!