Τα Huawei FreeBuds Pro 2 έρχονται επίσημα για να ανταγωνιστούν τα AirPods Pro

Huawei και Devialet συνεργάζονται για ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ασύρματων buds
23 Ιουνίου 2022 15:36
Τα Huawei FreeBuds Pro 2 έρχονται επίσημα για να ανταγωνιστούν τα AirPods Pro

H Huawei ανακοίνωσε και επίσημα τα νέα της κορυφαία ασύρματα ακουστικά, τα FreeBuds Pro 2 που συστήνονται ως ανταγωνιστές των AirPods Pro της Apple, εκτός από το γεγονός ότι σχεδιαστικά θυμίζουν αρκετά σε αυτά. 

Τα Huawei FreeBuds Pro 2 υποστηρίζουν Hi-Res ήχο και σε συνεργασία με την γνωστή γαλλική εταιρία ήχου, Devialet, υπόσχονται μια απαράμιλλη εμπειρία ήχου με το Triple Adaptive Equalizer. Πρόκειται για τρεις αλγόριθμους δυναμικής βελτιστοποίησης ακρόασης ήχου που είναι σε θέση να ανιχνεύουν αλλαγές στην ένταση, διαφορές στη δομή του ακουστικού πόρου και αλλαγές στην κατάσταση χρήσης σε πραγματικό χρόνο. 

Προσφέρουν επίσης τριών επιπέδων ANC μέχρι τα 47db και φέρουν δύο ενσωματωμένα drivers ήχου με εύρος συχνότητας 14-48,000Hz. Τα νέα ακουστικά της Huawei μπορούν επίσης να συνδεθούν εύκολα και απρόσκοπτα με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα smartphone. 

 

Όσο για την διάρκεια της μπαταρίας τους προσφέρουν 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με ANC ενεργοποιημένο και χωρίς αυτό φτάνει τις 6.30 ώρες, ενώ η θήκη επεκτείνει τη ζωή τους μέχρι 30 ώρες. Επίσης έχουν αντοχή στο νερό και τη σκονή με IP54 πιστοποίηση. 

Τα Huawei FreeBuds Pro 2 θα κυκλοφοροήσουν στην Ελλάδα με τιμή €199