Xiaomi Smart Band 7: Χαρακτηριστικά, τιμή και χρώματα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
22 Ιουνίου 2022 08:00
Xiaomi Smart Band 7: Χαρακτηριστικά, τιμή και χρώματα

Το Xiaomi Smart Band 7 κυκλοφόρησε στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα και πλέον, η εταιρία είναι πανέτοιμη να φέρει το smartband της στην παγκόσμια αγορά. Η νέα συσκευή της εταιρίας καταφθάνει με οθόνη 1,62 ίντσες, AMOLED πάνελ με ανάλυση 490x192, αλλά και με Always-on Display.

Μάλιστα, η Xiaomi φρόντισε να βελτιώσει και το Sp02 χαρακτηριστικό, το οποίο θα σας ειδοποιεί εάν ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα σας πέσει κάτω από το 90%. Το Smart Band 7 θα «μένει ζωντανό» για 14 ημέρες προτού χρειαστεί φόρτιση, ενώ παράλληλα διαθέτει πάνω από 100 watch faces και 110 αθλητικές λειτουργίες.

Όσον αφορά τις λειτουργίες υγείας, θα λαμβάνετε τις μετρήσεις των καρδιακών παλμών, του ύπνου και του άγχους, 24/7. Αξίζει να αναφερθεί, πως το smartband είναι αδιάβροχο στα 5ATM, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να παρακολουθεί και τις βουτιές που θα κάνετε, χωρίς να φοβάστε μη πάθει κάτι.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η έκδοση με το NFC θα παραμείνει αποκλειστική στην Κίνα, αν και υπάρχουν κάποιες φήμες ότι θα έρθει αργότερα μέσω μιας συνεργασίας με την Mastercard. Η Xiaomi αποκάλυψε και επίσημα ότι πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο μονάδες στην Κίνα και αυτό αποτελεί ένα νέο ρεκόρ γι’ αυτήν.

Τα διαθέσιμα χρώματα του band είναι τα εξής:

Το Xiaomi Smart Band 7 έρχεται σε αρκετούς χρωματισμούς όπως, μαύρο, μπλε, ivory, πορτοκαλί, λαδί και ροζ, με σιλικόνης, neon και camouflage λουράκια.

Η τιμή του ανέρχεται στα €59,99, αν και σε κάποιες χώρες υπάρχει μία προσφορά που αλλάζει την τιμή στα €49,99. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του, λογικά τις επόμενες ημέρες θα το βρείτε και στα ελληνικά μαγαζιά, μιας και κυκλοφόρησε ήδη σε κάποιες χώρες της Ευρώπης.