Το Realme C30 έχει τον Unisoc T612, κοστίζει €90 και έχει τεράστια μπαταρία

Η νέα budget πρόταση της εταιρίας
20 Ιουνίου 2022 14:04
Το Realme C30 έχει τον Unisoc T612, κοστίζει €90 και έχει τεράστια μπαταρία

Η Realme ανακοίνωσε και επίσημα το Realme C30, το οποίο έρχεται με μία μεγάλη οθόνη και μία μπαταρία ικανή και για τους πιο απαιτητικούς. Η συσκευή έχει στο εσωτερικό της τον Unisoc T612, μία LCD οθόνη HD+ ανάλυσης, μία 5MP selfie κάμερα και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους.

Στο πίσω μέρος συναντάμε μία 8MP AI κάμερα, που πλάι της φιλοξενείται και ένα LED flash. Στο πίσω μέρος θα βρείτε μόνο αυτά, καθώς εδώ δεν υπάρχουν άλλες κάμερες. Επίσης, η εταιρία σας δίνει δύο επιλογές όσον αφορά τη μνήμη RAM και θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2GB ή 3GB, ενώ ο αποθηκευτικό χώρος ανέρχεται στα 32GB, αν και υπάρχει και χώρος για επέκταση έως 1TB με microSD.

Το C30 διαθέτει ένα νέο αποκλειστικό UI που ονομάζεται “Realme Go Edition” και είναι βασισμένο στο Android 11. Γι’ αυτό το λόγο θα τρέχει πιο ελαφριά τις εφαρμογές που απαιτούν λιγότερη δύναμη και γι’ αυτό άλλωστε έρχεται και με 2GB RAM το βασικό μοντέλο.

Το Realme C30 έχει πάχος μόλις 8,5 mm και ριγέ σχέδιο στο πίσω μέρος. Έχει επίπεδες πλευρές, αλλά στο κάτω μέρος, υπάρχει θύρα micro USB που επιτρέπει τη φόρτιση στα 10W. Ωστόσο, θα κυκλοφορήσει εξοπλισμένο με μία 3,5 mm headphone jack θύρα.

Η τιμή του Realme C30 ξεκινάει από €90 για τα 2GB RAM και €100 για τα 3GB RAM. Μάλιστα θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε σε δύο χρώματα Bamboo Green και Lake Blue.

Tags: