Κρυφτείτε από συγκεκριμένα άτομα με το νέο update του WhatsApp

Ξεκίνησε να ρολάρει το νέο update
18 Ιουνίου 2022 13:36
Κρυφτείτε από συγκεκριμένα άτομα με το νέο update του WhatsApp

Η Meta εργάζεται τον τελευταίο καιρό σε μία νέα ρύθμιση απορρήτου για το WhatsApp που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύψουν τη φωτογραφία προφίλ τους, το πότε διάβασαν το τελευταίο μήνυμα μιας συζήτησης, αλλά και τις πληροφορίες στο "About", από συγκεκριμένα άτομα.

Η ρύθμιση αυτή βρισκόταν σε beta μέχρι πρότινος και πλέον η Meta ανακοίνωσε και επίσημα ότι ξεκινάει να «ρολάρει» αυτό το νέο update σε όλους τους iPhone και Android χρήστες παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα και τις επόμενες ημέρες, θα μπορείτε να έχετε περισσότερο έλεγχο στο προφίλ σας από συγκεκριμένα άτομα.

Μέχρι τώρα, είχατε τρεις επιλογές, να βλέπουν όλοι, μερικοί ή κανείς τη φωτογραφία προφίλ σας, το πότε διαβάσατε ένα μήνυμα, αλλά και τις πληροφορίες σας. Με το νέο update θα υπάρξει και μία τέταρτη επιλογή που θα ονομάζεται “My Contacts except…” (οι επαφές μου εκτός τους…τάδε) και εκεί θα συμπληρώνετε το όνομα, με το οποίο θέλετε να μοιράζεστε όλα τα παραπάνω στοιχεία του προφίλ σας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως αν δεν επιτρέπετε να βλέπει κάποιος πότε διαβάσατε το τελευταίο μήνυμα, ούτε και εσείς θα μπορείτε να δείτε πότε διαβάστηκε από τον εκάστοτε χρήστη.

Tags: