Αυτό το smartwatch κοστίζει $60 και κάνει όλα όσα θέλετε

Έρχονται σύντομα τα Amazfit Bip 3 και Amazfit Bip 3 Pro
17 Ιουνίου 2022 14:17
Αυτό το smartwatch κοστίζει $60 και κάνει όλα όσα θέλετε

Το Amazfit Bip 3 αποκαλύφθηκε πριν δύο εβδομάδες και πλέον η εταιρία είναι πανέτοιμη να το διαθέσει παγκοσμίως, μαζί με το Amazfit Bip 3 Pro. Τα δύο smartwatches έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, με μόνη διαφορά το built-in GPS που έχει το Pro μοντέλο.

Πρόκειται για ένα οικονομικό ρολόι, το οποίο έχει μία TFT LCD οθόνη 1,6 ιντσών, δυνατότητα για να μετράτε τους παλμούς και το οξυγόνο σας, έχει περισσότερες από 60 λειτουργίες για σχεδόν κάθε είδους προπόνηση, ενώ φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ύπνο και το άγχος σας. Στην μπαταρία του τώρα, έχουμε 280mAh κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να σας προσφέρει χρήση για 2 εβδομάδες χωρίς να το φορτίσετε.

Ανακοινώθηκε το Amazfit Bip 3 με GPS και ελκυστική τιμή

Επιπροσθέτως, το Amazfit Bip 3 είναι αδιάβροχο (5ATM) και διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς μπλε, ροζ και μαύρο. Αξίζει να αναφερθεί πως και τα δύο συνδέονται με το Zepp app για να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις σας.

Το Amazfit Bip 3 θα έρθει σε τρία χρώματα και η τιμή του θα ανέρχεται στα $59,99, ενώ το Pro μοντέλο κοστίζει $10 περισσότερα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά η εταιρία λέει σύντομα.

Tags: