Ο Elon Musk συνεχίζει το “κράξιμο” και έπιασε τώρα το YouTube

Κατακεραυνώνει την πλατφόρμα με νέες δηλώσεις
07 Ιουνίου 2022 20:20
Ο Elon Musk συνεχίζει το “κράξιμο” και έπιασε τώρα το YouTube

Όπως φαίνεται, ο Elon Musk δεν έχει θέματα μόνο με το Twitter, αλλά και με το YouTube.

O πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη βρίσκεται σχεδόν διαρκώς στο επίκεντρο των διαδικτύων συζητήσεων τελευταία, αφού μέσα από ένα deal ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων συμφώνησε να εξαγοράσει το πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, για να διορθώσει θέματα όπως η έλλειψη ελευθερίας λόγου και η εκτός ελέγχου κατάσταση με τα bots. Τώρα, φαίνεται πως άφησε για λίγο στην άκρη το social media και τα έβαλε με την πασίγνωστη βίντεο πλατφόρμα της Google.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον πάντα δραστήριο λογαριασμό του στο Twitter εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις διαφημίσεις του YouTube, τις οποίες χαρακτήρισε ως ξεκάθαρες απάτες, τονίζοντας:

Το YouTube φαίνεται πως είναι ασταμάτητο με τις διαφημίσεις για απάτες.

Μάλιστα, ο Musk δεν στάθηκε μόνο εκεί και ανάρτησε και ένα ακόμη σχετικό meme, το οποίο επισημαίνει πως από τη μία η πλατφόρμα είναι υπερβολικά αυστηρή αν κάποιος βρίσει, αλλά από την άλλη αγνοεί τις διαφημίσεις για ξεκάθαρες απάτες που υπάρχουν "παντού στην ιστοσελίδα".

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του:

Φυσικά, στην περίπτωση του Twitter τα παράπονα είχαν ως αποτέλεσμα λίγες ημέρες αργότερα ο επικεφαλής των Tesla και SpaceX να ξεκινήσει επίσημες διαδικασίες εξαγοράς, τις οποίες μάλιστα απειλεί τώρα να τινάξει στον αέρα. Στην περίπτωση του YouTube ένα τέτοιο σενάριο δεν ανήκει στη σφαίρα της πραγματικότητας, αφού η Alphabet, η μητρική του εταιρία, έχει χρηματιστηριακή αξία που ξεπερνά το τρισεκατομμύριο. Φυσικά, ούτε ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη δεν έχει τόσα χρήματα.