Ίσως το πιο λατρεμένο ποντίκι της Razer απέκτησε περιβαλλοντική πιστοποίηση

Στο πλαίσιο του "Go Green" προγράμματός της
06 Ιουνίου 2022 12:37
Ίσως το πιο λατρεμένο ποντίκι της Razer απέκτησε περιβαλλοντική πιστοποίηση

Με αφορμή την Κυριακή 5 Ιουνίου που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Razer ανακοίνωσε πως δύο από τα καλύτερα ποντίκια της διαθέτουν πλέον περιβαλλοντική πιστοποίηση.

Ο λόγος γίνεται για το Basilisk V3 και για το DeathAdder Essential (που είναι ίσως το πιο λατρεμένο και δημοφιλές ποντίκι της εταιρίας), τα οποία είναι τα πρώτα gaming ποντίκια που πληρούν τα κριτήρια του «Outline of Investigation for Sustainability for Portable Electronics». Έτσι, έλαβαν την πιστοποίηση ECOLOGO του Underwriters Laboratories, η οποία θα προβάλλεται στο Amazon και σε άλλα καταστήματα που πουλάνε τα εν λόγω προϊόντα, διαβεβαιώνοντας τους καταναλωτές για τυχόν ανησυχίες που έχουν για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα των περιφερειακών που ενδιαφέρονται να αγοράσουν.

Συνολικά υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις για όλα τα είδη προϊόντων, αλλά η ύπαρξη αυτής της πιστοποίησης ουσιαστικά σημαίνει ότι έχουν τηρηθεί υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας κατά τη δημιουργία αυτών των προϊόντων.

Σχετικά με την εν λόγω πιστοποίηση, η επίσημη ιστοσελίδα της Razer τονίζει:

Όταν βλέπετε ένα Razer προϊόν βραβευμένο με το αξιόπιστο UL ECOLOGO®, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, γνωρίζοντας ότι σε κάθε βήμα της διαδικασίας μας, αυτό το προϊόν έχει δημιουργηθεί με την περιβαλλοντική φροντίδα ως προτεραιότητα.

Από τις σχεδιαστικές επιλογές και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, μέχρι τη διαχείριση του τέλους της ωφέλιμης ζωής του, το προϊόν έχει ελεγχθεί από ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε πολλά κριτήρια, ανεξάρτητα επαληθευμένο για την επίτευξη αυτής της βαρυσήμαντης πιστοποίησης.

Για την ιστορία, η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο του «Go Green» δεκαετές πλάνου της Razer, για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ, καθώς και μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Tags: