Ο Elon Musk επιτίθεται στον δημιουργό του Dogecoin: "Τα 12χρονα παιδιά μου έγραψαν καλύτερο κώδικα"

Άνοιξε κόντρα ο ιδρυτής της Tesla με τον Jackson Palmer
02 Ιουνίου 2022 16:14
Ο Elon Musk επιτίθεται στον δημιουργό του Dogecoin: "Τα 12χρονα παιδιά μου έγραψαν καλύτερο κώδικα"

Μια βεντέτα μεταξύ του Elon Musk και του δημιουργού του Dogecoin φαίνεται να ξέσπασε όταν ο δεύτερο αποκάλεσε τον ιδρυτή των Tesla και SpaceX, "απατεώνα". 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jackson Palmer κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής τους σε αυστραλιανό μέσο αποκάλυψε ότι είχε στείλει DM στον Musk μέσω του Twitter. Ισχυρίζεται ότι είχε δημιουργήσει ένα bot που βοηθούσε στο να εντοπίσει απάτες κρυπτογράφησης στο Twitter και κατά τη διάρκεια της συνοιμλίας τους κατάλαβε ότι ο Musk "δεν καταλάβαινε και πολλά από κώδικα". 

Το BusinessInsider που μετέδωσε τα λόγια του Palmer αναφέρουν:

Πουλάει ένα όραμα με την ελπίδα ότι μπορεί μια μέρα να κάνει αυτό που υποσχέθηκε αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις. Είναι πολύ καλός στο να προσποιείται ότι τις διαθέτει. Αυτό είναι σαφές με την υπόσχεση της Tesla για πλήρη αυτόνομη οδήγηση.

Ο Musk δεν άφησε αναπάντητους αυτούς τους ισχυρισμούς και φυσικά μέσα από το Twitter σχολίασε τα λόγια του Mr. Dogecoin: 

Τα παιδιά μου έγραψαν καλύτερο κώδικα όταν ήταν 12 χρονών από ότι το ασυνάρτητο script που μου έστειλε ο Jackson. Εάν είναι τόσο τέλειος όσο λέει θα έπρεπε να τον μοιραστεί με τον κόσμο και να κάνει την εμπειρία του Twitter καλύτερη για όλους.

 Και καταλήγει μάλιστα να λέει ο Musk ότι: "Ο Palmer ξεχνάει να αναφέρει ότι ποτέ δεν έγραψε ούτε μια γραμμή κώδικα Dogecoin.

Ο Palmer, ο οποίος αποχώρησε από τη Dogecoin το 2015 επικαλούμενος "τοξική κουλτούρα", σημείωσε πως πράγματι, ο συγκεκριμένος κώδικας δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματικός σήμερα, καθώς οι τακτικές των απατεώνων έχουν γίνει όλο και πιο περίπλοκες. 

Δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο στόχαστρο του Msuk καθώς είχε διαφωνήσει με τον επικεφαλής της Roscosmos και με την κυβέρνηση Biden.