Ασύρματη ηχόμπαρα από την LG

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά
23 Ιουλίου 2015 06:27
Ασύρματη ηχόμπαρα από την LG

Η LG προσφέρει πλέον στην ελληνική αγορά τη νέα ασύρματη ηχόμπαρα LG HS7 η οποία υπόσχεται ήχο υψηλής ποιότητας, ενώ προσφέρει και δυνατότητα επιστροφής εντός 30 ημερών. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Ήχος υψηλής ποιότητας σε κάθε δωμάτιο με τη νέα ασύρματη ηχομπάρα LG HS7

Απρόσκοπτη μουσική απόλαυση υψηλής ευκρίνειας σε οποιοδήποτε σημείο,με επιπλέον δυνατότητα επιστροφής εντός 30 ημερών

Αθήνα, 21 Ιουλίου 2015 – Η νέα ασύρματη ηχομπάρα Wi-Fi LG HS7 (μοντέλο LAS750M) της LG Electronics (LG) είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, για κρυστάλλινο, καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας και απρόσκοπτη αναπαραγωγή της μουσικής που ακολουθεί το χρήστη σε κάθε δωμάτιο. Η ηχομπάρα της σειράς LG Music Flow Smart Hi–Fi Audio Wireless Multi – Room, διαθέτει προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για απόδοση ήχου υψηλής ευκρίνειας, ενώ προσφέρει δυνατότητα πρόσβασης στο ‘Google Cast’, για ακόμα περισσότερες επιλογές στη μουσική. Όπως όλα τα ηχεία LG Music Flow, είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptop ή PC. Επιπλέον, η LG προσφέρει στο χρήστη το δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.

Η ασύρματη ηχομπάρα LG HS7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ανεξάρτητα, είτε συνδεδεμένη με άλλες φορητές συσκευές, μέσω της τεχνολογίας του δικτύου Dual Band Wi-Fi (2.4/5 GHz), για να προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλής ποιότητας χωρίς καμία διακοπή καθώς αλλάζει ο χρήστης δωμάτια. Με ενσωματωμένη την υπηρεσία ‘Google Cast’, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν στην ηχομπάρα μουσική από την προσωπική τους συσκευή μέσω των διαφόρων εφαρμογών, όπως Google Play Music™, ενώ είναι συμβατή με λειτουργικά AndroidTM, iOS και Windows. Με τη λειτουργία All in One Music Player’, η ηχομπάρα μπορεί να αναπαράγει ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn. Χάρη στη λειτουργία ’LG Range-of-Flow™’, η ηχομπάρα συγχρονίζεται αυτόματα με τις ‘έξυπνες’ συσκευές του χρήστη ώστε να παίζει μουσική. Η ηχομπάρα μπορεί επιπλέον να λειτουργήσει συμπληρωματικά, σε σύνδεση με τα υπόλοιπα ηχεία ενός δωματίου, προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες μία απαράμιλλη εμπειρία ήχου Home Cinema κατά τη προβολή μίας ταινίας.

Η σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός προσωπικού, άνετου οικιακού κέντρου ψυχαγωγίας, καθώς τα ηχεία έχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν για να προσφέρουν τη βέλτιστη ακουστική, ανάλογα με τη θέση του χρήστη. Τέλος, τα ηχοσυστήματα της LG μπορούν να αναπαράγουν μουσικά αρχεία μέχρι και 24 bit/192 kHz HD, όπως για παράδειγμα FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless, ενώ ακόμα και αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μπορούν να μοιραστούν σε όλο το σπίτι χωρίς διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ήχου LG Music Flow Smart Hi–Fi Audio, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://www.lg.com/gr/smart-hi-fi-audio.