Τα νέα ακουστικά της Xiaomi υπόσχονται να σας εντυπωσιάσουν

Οι νέες προτάσεις της εταιρίας
25 Μαΐου 2022 17:55
Τα νέα ακουστικά της Xiaomi υπόσχονται να σας εντυπωσιάσουν

Εκτός από το Xiaomi Mi Band 7, το οποίο μπορείτε να κάνετε pre order ήδη, η εταιρία αποκάλυψε και δύο νέα ασύρματα ακουστικά για όλα τα γούστα και τις τσέπες. Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκαν τα Redmi Buds 4 και Redmi Buds 4 Pro, τα οποία και τα δύο υπόσχονται να σας εντυπωσιάσουν με τον ήχο τους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Τα Redmi Buds 4 Pro έρχονται με ένα νέο έξυπνο σύστημα μείωσης θορύβου που μπορεί να καταστείλει έως και 43dB του θορύβου, ενώ είναι εξοπλισμένα με IP54 κάτι που σημαίνει ότι αντέχουν στον ιδρώτα και τη βροχή. Μάλιστα, στο εσωτερικό τους έχουν ένα 10mm driver και ένα «τουίτερ» 6mm, Bluetooth 5.3 και 59ms latency. Η Xiaomi λέει ότι μπορείτε να έχετε 9 ώρες συνεχόμενης χρήσης χωρίς όμως το ANC, ενώ η θήκη τους παρέχει 36 ώρες επιπλέον.

Τα Redmi Buds 4 Pro είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία σε λευκό και μαύρο χρώμα και κοστίζουν περίπου €51.

Από την άλλη, τα Redmi Buds 4 προσφέρουν επίσης τη νέα μείωση του θορύβου, αλλά σε 35dB, ενώ και αυτά έχουν έναν 10 χιλιοστών driver, αλλά η συνδεσιμότητά τους γίνεται με Bluetooth 5.2. Αξίζει να αναφερθεί πως εδώ η θήκη των ακουστικών σάς προσφέρει 30 ώρες φόρτισης.

Τα Redmi Buds 4 έρχονται σε μπλε και λευκό χρωματισμό και κοστίζουν περίπου €28.

Tags: