Θα τρομάξετε με το ποσό που έχασε ο YouTuber KSI σε ένα κρυπτονόμισμα εντός 24 ωρών

Η επένδυσή του αξίζει πλέον μόλις $1,000
16 Μαΐου 2022 18:03
Θα τρομάξετε με το ποσό που έχασε ο YouTuber KSI σε ένα κρυπτονόμισμα εντός 24 ωρών

Όπως σας ενημερώσαμε, πρόσφατα η αγορά των κρυπτονομισμάτων ταρακουνήθηκε για τα καλά, με το Bitcoin να βρίσκεται κάτω από τα $30.000 μετά το “σεισμό” που έφερε στις αγορές το stablecoin TerraUSD. Αυτή η μεγάλη κλίμακας αναταραχή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες επενδυτές να χάσουν χρήματα, μεταξύ των οποίων και ένας πασίγνωστος YouTuber.

Συγκεκριμένα, ο KSI, γνωστός κατά κόσμον ως Olajide Olayinka Williams "JJ" Olatunji, αποκάλυψε μέσα από τον Twitter λογαριασμό του, KSICrypto, πως έπειτα από τη μεγάλη πτώση των ημερών, αποφάσισε να επενδύσει στο project LUΝΑ, κάνοντας το λεγόμενο στην κοινότητα “buy the dip”. Όπως έδειξε, επένδυσε 2.8 εκατομμύρια δολάρια στο project LUNA, μόνο που το dip συνέχισε να…βουτά.

Αναλυτικότερα, η αξία του LUNA έπεσε δραματικά, αφού ένα νόμισμα άξιζε σχεδόν $100 την 1η Μαΐου και λίγες ημέρες αργότερα, στις 16 Μαΐου, η αξία ενός νομίσματος ήταν 0,00023 cents. Η μεγαλύτερη βουτιά καταγράφηκε μάλιστα σε διάστημα 24 ωρών, όταν και αποσβέστηκε το 99% της αξίας του LUNA. Κάπως έτσι, μέσα σε μια ημέρα τα 2.8 εκατομμύρια δολάρια που επένδυσε ο KSI έφτασαν να αξίζουν μόλις $1,000! Πρακτικά, ο δημοφιλής YouTuber και boxer έχασε σχεδόν όλο του το αρχικό κεφάλαιο.

Μιλώντας σχετικά με την μεγάλη του απώλεια, ο KSI ανέφερε χαρακτηριστικά:

Μόλις ξόδεψα 2,8 εκατομμύρια αγοράζοντας Luna, το οποίο πλέον αξίζει λιγότερο από 50 χιλιάδες. Αλλά είμαι εντάξει με αυτό, γιατί δεν είμαι νεκρός. Έχω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την έντονη εργασιακή μου ηθική χαχαχαχα