Οι δικηγόροι του Twitter τα έβαλαν με τον Elon Musk γι’ αυτό το tweet του

Αποκάλυψε δημόσια μια πληροφορία που δεν έπρεπε
16 Μαΐου 2022 08:01
Οι δικηγόροι του Twitter τα έβαλαν με τον Elon Musk γι’ αυτό το tweet του

Όπως φαίνεται, ο Elon Musk είναι ξανά αντιμέτωπος με νομικούς μπελάδες, εξαιτίας μιας δημοσίευσής του στο Twitter.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, την περασμένη Παρασκευή ο επικεφαλής των Tesla και SpaceX έβαλε προσωρινά “φρένο” στην εξαγορά του Twitter, με σκοπό να ερευνήσει αν όντως τα bots αποτελούν το 5% των χρηστών του Twitter, όπως ανέφερε η εταιρία στο πλαίσιο της αποκάλυψης των πρόσφατων οικονομικών της αποτελεσμάτων, ή αν ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος.

Μιλώντας, λοιπόν, για το θέμα, ο Musk ανέφερε δημόσια πως το Twitter εξακριβώνει το ποσοστό των fake/spam/διπλότυπων λογαριασμών παίρνοντας ένα τυχαίο δείγμα 100 χρηστών και μελετώντας πόσοι από τους 100 αυτούς είναι πραγματικοί και πόσοι όχι. Η αποκάλυψη αυτής της πληροφορίας φαίνεται πως δεν άρεσε ιδιαίτερα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού μερικές ώρες μετά ο Musk επανήρθε με ένα νέο tweet, αποκαλύπτοντας πως έλαβε παράπονα από το νομικό τμήμα του Twitter.

Η νομική ομάδα του Twitter μόλις μου τηλεφώνησε για να παραπονεθεί πως παραβίασα το NDA τους, επειδή αποκάλυψα πως το μέγεθος του δείγματος για τον έλεγχο για bots είναι 100.

Αυτό πραγματικά συνέβη.

Όπως φαίνεται, η εξαγορά του Twitter από τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη δεν κυλά εν τέλει και τόσο ομαλά. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως πρόσφατα, ο -για την ώρα- CEO του Twitter, Parag Agrawal, έσπασε τη σιωπή του και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με μερικές δηλώσεις. Μεταξύ άλλων, ο Agrawal τόνισε πως το Twitter είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο, δηλαδή ακόμα και αν η συμφωνία με τον Elon Musk στραβώσει. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως προσωπικά θεωρεί ότι η εξαγορά θα ολοκληρωθεί. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του πατώντας εδώ.

Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη σχετικά με την πολυσυζητημένη εξαγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.