Twitter για Elon Musk: «Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο»

Ο επικεφαλής της εταιρίας μιλά για την εξαγορά
14 Μαΐου 2022 23:13
Twitter για Elon Musk: «Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο»

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Elon Musk έβαλε προσωρινά “φρένο” στην εξαγορά του Twitter με σκοπό να ερευνήσει αν όντως τα bots αποτελούν το 5% των χρηστών του Twitter ή ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος. Συγχρόνως, τα σκαμπανεβάσματα για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκαν, αφού πριν μερικές ώρες το Twitter ανακοίνωσε πως απέλυσε δύο υψηλόβαθμα στελέχη του.

Η κίνηση αυτή ήταν αξιοπερίεργη για πολλούς. Αρχικά, τα εν λόγω στελέχη ήταν αρκετά γνωστά και εργαζόντουσαν για πολύ καιρό στην εταιρία. Από την άλλη, ο CEO του Twitter αναμένεται ο ίδιος να χάσει το ρόλο του, αν η εξαγορά πράγματι ολοκληρωθεί, οπότε οι απολύσεις υψηλόβαθμων στελεχών λίγο πριν μοιάζουν σίγουρα περιέργειες κινήσεις που δε θα έκανε ένας απερχόμενος CEO.

Έτσι, λοιπόν, ο -για την ώρα- CEO του Twitter, Parag Agrawal, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και προέβη σε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων, ο Agrawal τόνισε πως το Twitter είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο, δηλαδή ακόμα και αν η συμφωνία με τον Elon Musk στραβώσει. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως προσωπικά θεωρεί ότι η εξαγορά θα ολοκληρωθεί.

Ένα απόσπασμα του μηνύματός του ακολουθεί παρακάτω:

Πολλά έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες. Έχω επικεντρωθεί στην εταιρεία και δεν έχω πει πολλά δημόσια μέσα σε αυτό το διάστημα, αλλά θα το κάνω τώρα.

Χθες ανακοινώσαμε αλλαγές στις διοικητικές και λειτουργικές μας ομάδες. Οι αλλαγές που επηρεάζουν τους ανθρώπους είναι πάντα δύσκολες. Κάποιοι αναρωτιόντουσαν γιατί ένας απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος έκανε αυτές τις αλλαγές αφού ούτως ή άλλως πρόκειται να εξαγοραστούμε. Η σύντομη απάντηση είναι πολύ απλή:

Ενώ αναμένω πως η συμφωνία θα κλείσει, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και να κάνουμε πάντα ό,τι είναι σωστό για το Twitter. Είμαι υπεύθυνος για την ηγεσία και τη λειτουργία του Twitter και η δουλειά μας είναι να χτίζουμε ένα ισχυρότερο Twitter κάθε μέρα.

Κανείς στο Twitter δεν εργάζεται μόνο για να κρατά τα φώτα αναμμένα. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας. Ανεξάρτητα από τη μελλοντική ιδιοκτησία της εταιρείας, είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε το Twitter ως προϊόν και ως επιχείρηση για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους μετόχους και όλους εσάς.

Περισσότερα σχετικά με την πολυσυζητημένη κίνηση του Elon Musk μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.