Η S2 Del Mar είναι η πιο φθηνή ηλεκτρική Harley -Davidson μοτοσυκλέτα (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Και τη φτιάχνετε όπως θέλετε εσείς
12 Μαΐου 2022 11:47
Η S2 Del Mar είναι η πιο φθηνή ηλεκτρική Harley -Davidson μοτοσυκλέτα (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η LiveWire είναι το ηλεκτρικό brand της Harley-Davidson και τώρα παρουσίασε τη δεύτερη πλήρως ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της, την S2 Del Mar. Βασισμένη στην ολοκαίνουρια πλατφόρμα Arrow, διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα 60kW που μπορεί να αποδώσει 80 ίππους, επιταχύνοντας από τα 0-100 σε μόλις 3.5 δευτερόλεπτα.

Η μπαταρία φιλοξενείται στο πλαίσιο της μοτοσυκλέτας, μειώνοντας το συνολικό βάρος της, ζυγίζοντας 200 κιλά, 25% ελαφρύτερη από το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας, το LiveWire One.

Μπορεί να διανύσει 160 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο GPS και συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, επιτρέποντας στην εταιρία να διαθέτει software χαρακτηριστικά μέσω OTA updates.

Η Launch Edition αποτελείται από μόλις 100 μοτοσυκλέτες οι οποίες έγιναν διαθέσιμες για προπαραγγελία στην τιμή των $17.699 με τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στα γούστα του εκάστοτε χρήστη και εξαντλήθηκαν ήδη. Η Harley-Davidson στοχεύει σε μία ευρύτερη κυκλοφορία την Άνοιξη του 2023 με τιμή $15.000.