Το Viper V2 Pro της Razer είναι το πιο ελαφρύ ασύρματο ποντίκι στον κόσμο

Μόλις ανακοινώθηκε
11 Μαΐου 2022 19:15
Το Viper V2 Pro της Razer είναι το πιο ελαφρύ ασύρματο ποντίκι στον κόσμο

Η Razer αποκάλυψε τον διάδοχο του Viper gaming ποντικιού της, το οποίο είχε κάνει αρχικά του ντεμπούτο του το 2019 και ήταν ένα από τα διασημότερα της ultra-light κατηγορίας. Το νέο αυτό μοντέλο, το ασύρματο Viper V2 Pro, εστιάζει ξανά στο βάρος και έρχεται ακόμη πιο…αδυνατισμένο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Razer ισχυρίζεται πως πρόκειται για το πιο ελαφρύ ασύρματο ποντίκι στον κόσμο, με βάρος που ανέρχεται σε μόλις 58 γραμμάρια, νικώντας για πολύ λίγο τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, το G Pro X Superlight της Logitech που ζυγίζει 60 γραμμάρια (χωρίς τον USB δέκτη). Το αξιοσημείωτο είναι πως το ποντίκι της Razer καταφέρνει να διεκδικήσει την κορυφή, χωρίς να είναι γεμάτο τρύπες για να μειώσει το βάρος, όπως συμβαίνει με άλλα ποντίκια της ultra-light κατηγορίας.

Το Viper V2 Pro είναι σχεδιασμένο για eSports παίκτες και enthusiasts που απαιτούν ακρίβεια, αφού έρχεται εξοπλισμένο με τον νέο Focus Pro 30K οπτικό αισθητήρα, ο οποίος όπως προδίδει και το όνομά του υπόσχεται τρομερή ανάλυση 30,000 dots per inch. H Razer αναφέρει πως έχει ακρίβεια 99.8% και μάλιστα χρησιμοποιεί και AI για να κατευθύνει την κίνηση, προσφέροντας 26 επίπεδα παραμετροποίησης.

Και τα switches των βασικών κουμπιών είναι πολύ βελτιωμένα σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, αφού η τρίτης γενιάς τεχνολογία της Razer υπόσχεται το τέλος των λανθασμένων double-clicks και των καθυστερήσεων. Τέλος, η μπαταρία είναι βελτιωμένη κατά 25%, ενώ για την φόρτιση χρησιμοποιείται μια USB-C θύρα.

To Viper V2 Pro είναι ήδη διαθέσιμο με τιμή που ανέρχεται σε $150.