ΦΗΜΗ: Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα έρθει με 200MP κάμερα  

Αυτό αναφέρει ένα δημοσίευμα της ETNews

ΦΗΜΗ: Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα έρθει με 200MP κάμερα

Η Samsung αποκάλυψε τον 200MP σένσορά της, τον ISOCELL HP1 τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά προφανώς μέχρι τώρα δεν τον έχει χρησιμοποιήσει σε κανένα προϊόν της. Και ενώ αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τη Samsung για το πρώτο της smartphone με κάμερα 200MP, η κορεατική ιστοσελίδα, ETNews, ισχυρίζεται ότι η εταιρία ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του νέου αισθητήρα κάμερας 200MP.

Μάλιστα, λέει πως η Samsung σκοπεύει να τον ενσωματώσει στο Galaxy S23 Ultra, με το δημοσίευμα να ισχυρίζεται επίσης ότι η “Samsung Electro-Mechanics”, το κορεάτικο τμήμα καμερών του ομίλου, να κατασκευάζει το 70% των νέων αυτών αισθητήρων. Έτσι, το 30% των υπόλοιπων 200MP αισθητήρων, φαίνεται πως θα κατασκευάζει η Samsung Electronics.

Σαφώς, όλα τα παραπάνω είναι φήμες και διαρροές, οπότε καλύτερα να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη, μέχρι να ανακοινώσει κάτι η Samsung. Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες γι’ αυτόν τον αισθητήρα, αλλά δεδομένου ότι η εταιρία φαίνεται να ολοκλήρωσε την ανάπτυξή του, ίσως ακούσουμε περισσότερα πολύ σύντομα.