Το ZTE Axon 40 Ultra φέρνει τριπλέτα καμερών 64MP και selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Ιούνιο
09 Μαΐου 2022 18:27
Το ZTE Axon 40 Ultra φέρνει τριπλέτα καμερών 64MP και selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

Ανακοινώθηκε το ZTE Axon 40 Ultra, ένα τηλέφωνο που έρχεται με 5G και μία AMOLED οθόνη 6,8 ιντσών, που υποστηρίζει κιόλας 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Η ZTE χρησιμοποιεί ένα νέο τσιπ UDC Pro με μία νέα διάταξη υποπίξελ πάνω από την κάμερα, για να κάνει την περιοχή πιο ομοιόμορφη. Μάλιστα, το 10-bit πάνελ, έρχεται με DCI-P3 και 1.500 nits μέγιστη φωτεινότητα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που φέρνει το τηλέφωνο, είναι πως η selfie κάμερά του, των 16MP βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Το Axon 40 Ultra έχει τρεις 64MP κάμερες στο πίσω μέρος, με τον κεντρικό φακό να έχει διάφραγμα f/1,6, οπτικό σταθεροποιητική εικόνας και αυτόματη εστίαση προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο ultra wide φακός, από την άλλη έρχεται με f/2,3, με autofocus και αυτός που σας επιτρέψει να τραβάτε macro φωτογραφίες από απόσταση 4 εκατοστών. Επίσης, υπάρχει και ένας telephoto στα f/3,5, ενώ η ZTE ενσωμάτωσε και ένα 3D ToF σένσορα για καλύτερο focus που βοηθάει επίσης και στο flickering.

Το ZTE Axon 40 Ultra έρχεται εξοπλισμένο με τον Snapdragon 8 Gen 1, ενώ υπάρχουν εκδόσεις των 8GB, 12GB και 16GB RAM. Αν επιλέξετε τη μεγαλύτερη έκδοση μνήμης RAM θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε και 1TB στον εσωτερικό χώρο και όχι μόνο με τα 256 ή 512GB που έρχεται ούτως η άλλως.

Στην μπαταρία τώρα, το τηλέφωνο έχει στο εσωτερικό του 5,000mAh που υποστηρίζει 80W γρήγορη φόρτιση μέσω USB C, ενώ από άλλα χαρακτηριστικά φέρνει το DTS:X Ultra με στερεοφωνικά ηχεία για πολύ υψηλή ποιότητα ήχου.

Προς το παρόν τα pre-orders έχουν ανοίξει μέσω του ZTEMall στην Κίνα, αλλά η τιμή του ξεκινάει από τα €710 για το βασικό μοντέλο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το τηλέφωνο αναμένεται μέσα στον Ιούνιο.

Tags: