O Elon Musk μπορεί να υπηρετήσει και ως CEO του Twitter

Την ώρα που ο τρέχον CEO, Parag Agrawal βρίσκεται μόλις κάτι μήνες στο πόστο
06 Μαΐου 2022 11:58
O Elon Musk μπορεί να υπηρετήσει και ως CEO του Twitter

Ρεπορτάζ του CNBC κάνει λόγο πως ο Elon Musk αναμένεται να αναλάβει και χρέη CEO του Twitter όταν ολοκληρωθεί η εξαγορά και επικυρωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. 

Συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ David Faber ισχυρίζεται ότι ο μεγιστάνας ιδρυτής της Tesla θα γίνει εκτός από ιδιοκτήτης του Twitter και CEO του έστω και προσωρινά, χωρίς ο Musk να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα γίνει με τους διευθύνοντες συμβούλους της εταιρίας. 

Πάντως ο τρέχων CEO του Twitter, Parag Agrawal, που βρίσκεται μόλις πέντε μήνες στο πόστο αυτό, έχοντας αναλάβει από τον Jack Dorsey, έχει διατηρήσει σιγή ιχθύος για το τι επιφυλάσσει το μέλλον του. 

Αντιθέτως, το Reuters με δικό του ρεπορτάζ την προηγούμενη εβδομάδα έκανε λόγο πως ο Musk έχει ήδη βρει τον επόμενο CEO του, μιας και οι υποχρεώσεις του στις Tesla και SpaceX μάλλον δε θα του το επιτρέψουν να βρίσκεται και εκεί στο τιμόνι. 

Ένας από τους μεγάλους επενδυτές του Twitter ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Alwaleed Bin Talal, εξέφρασε ότι "Ο Musk θα είναι ένας τέλειος ηγέτης για το Twitter", όταν αυτό βγει από το χρηματιστήριο.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε πως ο Musk εξαγοράζει το Twitter για $44 δισεκατομμύρια και μόλις πριν από μερικά 24ωρα ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε ακόμη $7 δισεκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησή.