Η Samsung θα φέρει χαρακτηριστικά του Galaxy S22 σε παλιότερα τηλέφωνά της

Ωστόσο δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το update στα μέρη μας
04 Μαΐου 2022 13:36
Η Samsung θα φέρει χαρακτηριστικά του Galaxy S22 σε παλιότερα τηλέφωνά της

Η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα μόλις ότι πρόκειται να φέρει κάποια χαρακτηριστικά της κάμερας της Galaxy S22 σειράς και σε παλιότερα τηλέφωνα. Συγκεκριμένα, κάποια Galaxy S και foldable τηλέφωνα της εταιρίας θα λάβουν μελλοντικά μέσω update, κάποια χαρακτηριστικά που θα κάνουν την εμπειρία του χρήστη ακόμα καλύτερη.

Λάβετε υπόψιν, όμως, πως το update θα αρχίσει να “ρολάρει” πρώτα στην Κορέα και δε γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα έρθει στα μέρη μας. Αρχικά, έρχεται η βελτιωμένη λήψη πορτραίτων τη νύχτα στα Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy Note20, Z Fold 2 και Z Fold3. Αυτή η “Nightography” λειτουργία των Galaxy S22 επιτρέπει στον τηλεφακό να κάνει χρήση του πορτραίτου για νυχτερινές φωτογραφίες.

Επόμενο χαρακτηριστικό είναι το auto-framing function που έρχεται βελτιωμένο για όλα τα Galaxy S21, καθώς και για τα Z Flip 4G/5G, Z Fold2, Z Fold3. Επίσης θα βελτιωθούν τα effects στις βιντεοκλήσεις στα Galaxy S20 + S20 FE, Galaxy Note 20, Galaxy S21 + S21 FE, Z Flip 4G/5G, Z Flip3, Z Fold2 και Z Fold3.

Τα Galaxy S21, Z Flip 4G/5G, Z Fold2 και Z Fold3 θα λάβουν και auto-framing effects για τις βίντεο κλήσεις κάτι που σημαίνει ότι θα είστε “πιο ελεύθεροι” να μετακινηθείτε και δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναπροσαρμογή του πλαισίου.

Όλη η Galaxy 21 σειρά, καθώς και τα Z Flip3 και Z Fold3 θα βελτιώσουν την κάμερά τους όταν χρησιμοποιείτε third-party εφαρμογές, όπως τα Instagram, TikTok και Snapchat. Τέλος, το Z Fold3 θα υποστηρίζει με αυτό το update το Expert RAW app, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσω του Galaxy Store και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο.

Tags: