Το Garmin Vivosmart 5 είναι κομψό και έχει πολλές δυνατότητες

Κοστίζει $150
21 Απριλίου 2022 17:37
Το Garmin Vivosmart 5 είναι κομψό και έχει πολλές δυνατότητες

Η Garmin ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο fitness band που ονομάζεται “Garmin Vivosmart 5” και έρχεται με  OLED οθόνη 88x154 pixels και μία μπαταρία που λέει πως διαρκεί 7 ολόκληρες ημέρες. Το smartband έχει όλα όσα θέλετε συμπεριλαμβανομένων κάποιων λειτουργιών για την υγεία όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, ύπνου και μέτρηση βημάτων. Μάλιστα, μπορεί να μετρήσει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, το στρες και άλλα.

Επιπλέον, το vivosmart 5 διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται “Fitness Age” που χρησιμοποιεί τη χρονολογική ηλικία, την εβδομαδιαία έντονη δραστηριότητα, το “resting heart rate” και το BMI για να εκτιμήσει εάν το σώμα σας είναι νεότερο ή μεγαλύτερο από ό,τι είστε στην πραγματικότητα.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το band αυτό διαθέτει έξυπνες ειδοποιήσεις για κλήσεις, SMS και εφαρμογές, ενώ αντέχει στο νέρο (5ATM), που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να το βγάζετε από τον καρπό σας όταν πηγαίνετε για μπάνιο ή κάνετε ντους. Η Garmin λέει επίσης ότι αντέχει 7 ημέρες χρήσης, αλλά δεν αποκαλύπτει πόσα mAh είναι η μπαταρία του.

Το Garmin Vivosmart 5 θα διατεθεί σε λευκό, μαύρο και mint χρώμα και θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μικρό μεσαίο και μεγάλο μέγεθος και κοστίζει $150. Ναι, υποστηρίζεται κανονικά και σε Android, αλλά και σε iPhone τηλέφωνα.

Tags: