Το Reddit προσθέτει ένα χαρακτηριστικό που οι χρήστες ζητούσαν χρόνια

Το feedback εισακούστηκε
15 Απριλίου 2022 19:38
Το Reddit προσθέτει ένα χαρακτηριστικό που οι χρήστες ζητούσαν χρόνια

Έχουν περάσει περίπου 17 χρόνια απ’ όταν το Reddit έκανε το ντεμπούτο του και τώρα η πασίγνωστη ιστοσελίδα συγκέντρωσης ειδήσεων, περιεχομένου και συζήτησης πρόσθεσε επιτέλους ένα χαρακτηριστικό που ο κόσμος ζητά σχεδόν από την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα, το Reddit έκανε επιτέλους τα σχόλια αναζητήσιμα. Τι σημαίνει αυτό; Οι χρήστες που αναζητούν συγκεκριμένες συζητήσεις ή σχόλια στο Reddit δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν κλικ σε πολλές αναρτήσεις και στη συνέχεια να ψάξουν σε χιλιάδες σχόλια για να βρουν threads που σχετίζονται με αυτό ψάχνουν.

Η νέα αναζήτηση σχολίων της πλατφόρμας λύνει αυτό το πρόβλημα και δίνει γρήγορα στους redditors τη δυνατότητα να κάνουν απευθείας αναζήτηση σχολίων και μάλιστα αν θέλουν να βελτιώσουν περαιτέρω την έρευνά τους, μπορούν να περιορίσουν τα αποτελέσματα σε σχόλια από μόνο συγκεκριμένες κοινότητες.

Σχετικά με τη χρησιμότητα του νέου χαρακτηριστικού, η ανακοίνωση του Reddit επισημαίνει χαρακτηριστικά:

Εάν κάποιος θέλει να βρει ένα thread σχετικά με τις καλύτερες τοποθεσίες στο Λονδίνο, προηγουμένως θα έπρεπε να ψάξει μέσα στην κάθε ανάρτηση στην κοινότητα r/London, κοιτώντας τα σχόλια για να τη βρει. Τώρα, μπορεί πολύ εύκολα να δει όλες τις διαφορετικές προτάσεις σχετικά με τα καλύτερα μέρη για τσάι που έχουν μοιραστεί οι χρήστες στα σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Reddit έκανε και μερικές γενικές βελτιώσεις στον αλγόριθμο αναζήτησης για να προσφέρει πιο σχετικά αποτελέσματα και για να δίνει προτεραιότητα σε νεότερο περιεχόμενο, ενώ και το interface της αναζήτησης έγινε πιο απλό και εύχρηστο.

Περισσότερα σχετικά με όλες τις αλλαγές μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Tags: