Το Vivo X Fold έχει 8 ίντσες οθόνη και δυνατά specs για τους απαιτητικούς

Αλλά δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα έρθει στην Ευρώπη
11 Απριλίου 2022 18:32
Το Vivo X Fold έχει 8 ίντσες οθόνη και δυνατά specs για τους απαιτητικούς

Ύστερα από τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων, το Vivo X Fold αποκαλύφθηκε επίσημα και θέλει να σας εντυπωσιάσει με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του.

Το τηλέφωνο έχει μία οθόνη 6,53 AMOLED οθόνη εξωτερικά, ενώ όταν γίνεται “fold” το τηλέφωνο, έχει μία AMOLED των 8,03 ιντσών σε ανάλυση 1800x2200 pixels. Οι οθόνες του υποστηρίζουν HDR10+, καθώς και 120Hz για ομαλότερη κίνηση, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η αναδιπλούμενη οθόνη χρησιμοποιεί SCHOTT UTG πολύ λεπτό γυαλί. Υπάρχουν δύο σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη υπερήχων όμως, όχι οπτικοί.

Στο εσωτερικό του, το vivo X Fold έχει τον κορυφαίο επεξεργαστή, Snapdragon 8 Gen 1 με 12GB RAM και μία μπαταρία με χωρητικότητα τα 4,600 mAh με γρήγορη φόρτιση έως τα 66W. Οι κάμερές του υπόσχονται κορυφαία ποιότητα με τον κύριο φακό να είναι στα 50MP, έναν αισθητήρα 12MP για zoom, έναν περισκόπιο φακό 5X -με ψηφιακό ζουμ 60x- και τέλος, έναν υπερευρυγώνιο φακό 48MP.

Μιας και μιλάμε για fold τηλέφωνο, θα έχετε τη δυνατότητα να τρέχετε δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα στην εσωτερική οθόνη των 8 ιντσών, κάτι που κάνει την εμπειρία καλύτερη. Το vivo X Fold θα κυκλοφορήσει σε τρείς χρωματισμούς μαύρο, μπλε και γκρι και η τιμή του αγγίζει τα €1300. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα έρθει και στην Ευρώπη.