ΦΗΜΗ: Η Samsung ετοιμάζει το “Watch 5 Pro” με τεράστια μπαταρία

Εκτός από τα Watch 5 40 & 44mm
09 Απριλίου 2022 15:33
ΦΗΜΗ: Η Samsung ετοιμάζει το “Watch 5 Pro” με τεράστια μπαταρία

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως η Samsung πρόκειται να βελτιώσει αισθητά την μπαταρία στα επερχόμενα Galaxy Watch 5. Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε και φέτος τα 40 & 44mm, εκτός και αν αλλάξει κάτι, ωστόσο, μία νέα αναφορά έρχεται για να ανατρέψει λίγο τις προηγούμενες φήμες.

Όπως μεταφέρει το GSMarena, η εταιρία φαίνεται πως έχει στα σκαριά και ένα άλλο smartwatch που θα ονομάζεται “Samsung Galaxy Watch 5 Pro”, το οποίο εκτός από καλύτερα χαρακτηριστικά, θα βελτιώσει κατά πολύ το πρόβλημα της μπαταρίας. Έτσι, εκτός από τα κλασσικά μοντέλα της 5 σειράς, ακούγεται πως θα δούμε και ένα “Pro” μοντέλο, πιο ακριβό, με 572 mAh στην μπαταρία.

Για να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι αυτή η αναβάθμιση, το μεγάλο μοντέλο του Watch 4 έχει μόλις 361mAh. Οπότε μιλάμε για μία αρκετά ικανοποιητική αναβάθμιση στην χωρητικότητα της μπαταρίας, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει διάρκεια ζωής περισσότερες από 2 μέρες εντατικής χρήσης.

Τέλος, επειδή όλα τα παραπάνω παραμένουν φήμες και αναφορές, καλύτερα να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη, ώσπου να ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την Samsung. Τα Galaxy Watch 5 πρόκειται να αποκαλυφθούν κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.