Το Amazfit GTS 2 Mini κάνει ό,τι θέλετε και κοστίζει…€70!

Η νέα πρόταση της εταιρίας
07 Απριλίου 2022 19:43
Το Amazfit GTS 2 Mini κάνει ό,τι θέλετε και κοστίζει…€70!

Το Amazfit GTS 2 Mini κυκλοφόρησε πέρυσι και σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και τώρα, η εταιρία έρχεται να ανανεώσει το μοντέλο και να κατεβάσει και την τιμή του. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε το Amazfit GTS 2 Mini (New Version), το οποίο προσφέρει πολλά και κοστίζει λίγα, καθώς για να το κάνετε δικό σας θα πρέπει να πληρώσετε μόλις €72.

Το ρολόι διαθέτει οθόνη AMOLED 1,55 ιντσών με ανάλυση 306x354 με 450 nits φωτεινότητα και πάνω από 80 διαφορετικές προσόψεις και Always On display με 60 διαφορετικά σχέδια για να επιλέξετε. Η μπαταρία 220 mAh υπόσχεται περίπου 14 ημέρες τακτικής χρήσης, ενώ για να φορτίσει πλήρως από 1-100% χρειάζεται περίπου 2 ώρες.

Το ρολόι προσφέρει 68+ λειτουργίες άσκησης και διαθέτει οπτικό αισθητήρα καρδιακού παλμού BioTracker 2 PPG, ο οποίος μετρά επίσης τον κορεσμό του αίματος και του οξυγόνου (SpO2). Επίσης, υπάρχει και επιταχυνσιόμετρο, καθώς και γυροσκόπιο, πυξίδα και ambient light αισθητήρας. Το smartwatch έχει ενσωματωμένο και GPS, ώστε να μπορεί να παρακολοθεί με ακρίβεια τις δραστηριότητές σας, οπότε δε χρειάζεται να είναι πάντα συνδεδεμένο με το κινητό σας τηλέφωνο.

Το Amazfit GTS 2 Mini (new version) θα έρθει σε τρία χρώματα, ροζ, γαλάζιο και μαύρο. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει στη χώρα μας.

Tags: