Ο συνιδρυτής του Twitter σχολιάζει την εξαγορά του 10% από τον Elon Musk

Έσπασε τη σιωπή του ο Jack Dorsey
05 Απριλίου 2022 20:49
Ο συνιδρυτής του Twitter σχολιάζει την εξαγορά του 10% από τον Elon Musk

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες αποκαλύφθηκε πως ο Elon Musk είναι πλέον ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter, αφού αγόρασε το 9,2% της εταιρίας για περίπου 2.89 δισεκατομμύρια δολάρια.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη θα ενταχθεί και στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας και έτσι θα συνεργάζεται με τον τωρινό CEO Parag Agrawal, για να φέρει «σημαντικές βελτιώσεις» στην πλατφόρμα μέσα στους επόμενους μήνες.

Τώρα, ο πρώην CEO του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και συνιδρυτής του, Jack Dorsey, έσπασε τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας πως βλέπει την κίνηση του Elon. Συγκεκριμένα, μέσα από νέο του tweet, ο Dorsey δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Elon εντάσσεται στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter! Νοιάζεται βαθιά για τον κόσμο μας και για τον ρόλο του Twitter σε αυτόν.

Ο Parag και ο Elon ηγούνται και οι δύο με την καρδιά τους και θα είναι μια απίστευτη ομάδα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο Dorsey έχει πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του και πλέον του ανήκει μόλις το 2.3% του Twitter.

Για την ιστορία, ο Dorsey πρόσφατα δήλωσε πως έχει μετανιώσει για τη συνεισφορά του στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον το διαδίκτυο. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.