Το πληκτρολόγιο-γρασίδι της Hyper-X είναι η λύση για να μη βγαίνετε έξω (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της εταιρίας
01 Απριλίου 2022 22:11
Το πληκτρολόγιο-γρασίδι της Hyper-X είναι η λύση για να μη βγαίνετε έξω (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια έκφραση που ακούγεται ή μάλλον γράφεται αρκετά συχνά στο διαδίκτυο τελευταία από τους αγγλόφωνους χρήστες είναι το "touch grass", δηλαδή βγες και ακούμπα λίγο γρασίδι στη φύση. Είναι πρακτικά ένας τρόπος να επισημάνει κάποιος πως μια αντιπαράθεση στα σχόλια δεν έχει νόημα.

Έτσι, λοιπόν, η HyperX αποφάσισε να κάνει μια πετυχημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα, ανακοινώνοντας τα Touch Grass Key Caps, για να προσθέσετε γρασίδι στο πληκτρολόγιό σας και να μη χρειάζεται ποτέ να βγαίνετε έξω.

Το δελτίου Τύπου που εξέδωσε η εταιρία αναφέρει:

Στα πιο έντονα matches σας, μπορείτε επιτέλους να αισθανθείτε το απαλό γρασίδι να γαργαλάει τα δάχτυλά σας καθώς τραβάτε τα highlights σας. Οι premium επιλογές περιλαμβάνουν επίσης και άρωμα γρασιδιού, για να απομακρύνετε τους αδιάκριτους. Αγκαλιάστε τη φύση και "ακουμπήστε γρασίδι" με την HyperX στη φετινή Ημέρα της Γης 2022.

Φυσικά, δεν έχουμε να κάνουμε με κανονικό προϊόν, αλλά ακόμα και να ήταν, η πληκτρολόγηση σίγουρα δε μοιάζει ιδιαίτερα βολική. Βέβαια, το κερασάκι στην τούρτα είναι το link για την υποθετική σελίδα του προϊόντας, το οποίο ρίχνει ένα τίμιο rickrolling στους ανυποψίαστους, εν έτει 2022.