Τα OnePlus Bullets Wireless Z2 έρχονται με 30 ώρες μπαταρία και νέο σχεδιασμό

Η νέα πρόταση της εταιρίας
31 Μαρτίου 2022 21:19
Τα OnePlus Bullets Wireless Z2 έρχονται με 30 ώρες μπαταρία και νέο σχεδιασμό

Η OnePlus ανακοίνωσε το νέο μοντέλο στα “Bullets” ακουστικά της, τα OnePlus Bullets Wireless Z2, που έρχονται με ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό και μεγάλη μπαταρία. Τα ασύρματα ακουστικά της εταιρίας διαθέτουν 12,4mm drivers, μεγαλύτεροι drivers από κάθε άλλο μοντέλο που είχαμε δει στο παρελθόν και υποστηρίζουν AAC και SBS κωδικοποίηση ήχου.

Μάλιστα, για να βελτιώσει κι άλλο τον ήχο, η OnePlus έχει αναβαθμίσει την AI της. Επιπροσθέτως, υπάρχουν κανονικό slider για να χειρίζεστε την ένταση των ακουστικών, καθώς και ένα μικρόφωνο για τις κλήσεις. Τα Bullets Wireless Z2 είναι IP55 ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη και το βάρος τους φτάνει τα 230 γραμμάρια.

Η μπαταρία τους υπολογίζεται σε 30 ώρες και μία απλή φόρτιση των 10 λεπτών, μπορεί να σας χαρίσει έως και 20 ώρες χρήσης. Φυσικά, μιας και μιλάμε για νέο προϊόν, φορτίζει με USB-C.

Τα OnePlus Bullets Wireless Z2 έρχονται σε δύο χρωματισμούς Beam Blue και Magico Black, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.

Tags: