Μάθαμε πότε θα έρθει το OnePlus 10 Pro στην Ελλάδα

Επίσημη ανακοίνωση για την παγκόσμια κυκλοφορία του
24 Μαρτίου 2022 13:38
Μάθαμε πότε θα έρθει το OnePlus 10 Pro στην Ελλάδα

Το OnePlus 10 Pro, η νέα ναυαρχίδα της γνωστής εταιρίας, είναι διαθέσιμη εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά της Κίνας, ωστόσο πλέον η αναμονή για τους ενδιαφερόμενους στον υπόλοιπο πλανήτη φτάνει στο τέλος της.

Συγκεκριμένα, η OnePlus ανακοίνωσε μέσα από μια δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter πως το flagship της θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου, δηλαδή περίπου 3 μήνες μετά το ντεμπούτο του στην Κίνα.

Για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί η τιμή της συσκευής στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να έρθουν στην δημοσιότητας προσεχώς.

Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το OnePlus 10 Pro χρησιμοποιεί τον Snapdragon 8 Gen 1 επεξεργαστή της Qualcomm, ενώ είναι εξοπλισμένο με OLED οθόνη 6.7 ιντσών, 1440p ανάλυσης και με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5,000 mAh, με 80W φόρτιση μέσω καλωδίου και 50W ασύρματη φόρτιση.

Όσον αφορά τις κάμερές του, η OnePlus συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με την Hasselblad, εξοπλίζοντας το smartphone με τρεις αισθητήρες. Ο κεντρικός είναι ανάλυσης 48 megapixel, ενώ τον πλαισιώνει ένας 50 megapixel ultrawide και ένας 8 megapixel telephoto. Μάλιστα, το σύστημα καμερών της OnePlus μπορεί να αξιοποιήσει και το νέο RAW Plus mode για καταγραφή RAW φωτογραφιών. Τέλος, στη μπροστά πλευρά υπάρχει μια 32 megapixel κάμερα για selfies.

Για την ιστορία, η συσκευή της OnePlus έγινε πρόσφατα πρώτο θέμα των συζητήσεων για την φαινομενικά προβληματική της ανθεκτικότητα, αφού έσπασε στη μέση κατά τη διάρκεια δοκιμής αντοχής. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο πατώντας εδώ.

 

Tags: