Έρχεται το πρώτο smartphone της Nothing από τον ιδρυτή της OnePlus (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταφθάνει αυτό το καλοκαίρι
24 Μαρτίου 2022 10:28
Έρχεται το πρώτο smartphone της Nothing από τον ιδρυτή της OnePlus (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nothing, η νέα εταιρία του συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, αποκάλυψε πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone αυτό το καλοκαίρι. Γνωρίστε το Nothing Phone 1, το οποίο υπόσχεται πως δε μοιάζει με τίποτα που έχετε ξαναδεί.

Για την ώρα η εταιρία ήταν δεν έχει αποκαλύψει πολλά, πέρα από το γεγονός πως η συσκευή θα ενσωματώνει ένα Qualcomm Snapdragon chipset και θα χρησιμοποιεί το Nothing OS. Το λειτουργικό σύστημα αυτό βασίζεται στο Android, με την εταιρία να τονίζει πως παίρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του, ενώ συγχρόνως πετά όλα τα περιττά, εστιάζοντας μόνο στα απαραίτητα. Μάλιστα, το User Interface είναι σίγουρα ιδιαίτερο, αφού αξιοποιεί ειδικά fonts, χρώματα, σχεδιαστικά στοιχεία και ήχους.

Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα και αφορά το λειτουργικό σύστημα της συσκευής.

Η κεντρική οθόνη του Nothing OS

Η Always On οθόνη του Nothing OS

Η οθόνη κλειδώματος του Nothing OS

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι θέλουν να πάρουν μια γεύση του Nothing OS θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τον ειδικό launcher της εταιρίας για το Android τους αυτόν τον Απρίλιο.

Για την ιστορία, η Nothing έχει αρκετά μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον. Συγκεκριμένα, ο επισήμανε πως το Phone 1 θα είναι η αρχή ενός ευρύτερου οικοσυστήματος, το οποίο θα είναι ανοιχτό σε άλλες εταιρίες. Στις δηλώσεις του μάλιστα ο Pei τόνισε ότι ελπίζει να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα που θα διαθέτει συνοχή μεταξύ διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών, όπως αυτό της Apple, ενώ ταυτόχρονα θα επιτρέπει στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν όποιες συσκευές θέλουν.

Περισσότερα για το εγχείρημα της Nothing αναμένεται να μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες