Το Instagram θα κάνει τα live streams στην πλατφόρμα ασφαλέστερα

Με νέα εργαλεία επιτήρησης για το chat
14 Μαρτίου 2022 15:56
Το Instagram θα κάνει τα live streams στην πλατφόρμα ασφαλέστερα

Όπως ανακοίνωσε μόλις το Instagram, πλέον οι δημιουργοί περιεχομένου της πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να αναθέσουν σε χρήστες που παρακολουθούν κάποιο live stream τους, το ρόλο του moderator.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι mods στα live του Instagram θα έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν τυχόν προσβλητικά σχόλια, να αφαιρέσουν εξ ολοκλήρου κάποιον θεατή από το stream, καθώς και να απενεργοποιήσουν τα σχόλια για κάποιον συγκεκριμένο θεατή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μέσου κοινωνικής δικτύωσης, για να αναθέσει κάποιος creator του ρόλο του moderator αρκεί να πατήσει στις τρεις τελίτσες της μπάρας των σχολίων κατά τη διάρκεια ενός live. Από το μενού που ανοίγει στη συνέχεια, μπορεί να επιλέξει κάποιον moderator από μια λίστα ήδη προτεινόμενων λογαριασμών ή να χρησιμοποιήσει την γραμμή αναζήτησης για να δώσει τα δικαιώματα σε κάποιο συγκεκριμένο χρήστη που επιθυμεί.

Για την ιστορία, το Instagram Live υπάρχει από το 2016 και αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν εδώ και πάρα πολύ καιρό οι χρήστες του, για να γίνουν τα streams στην πλατφόρμα ασφαλέστερα.