Τα νέα streaming περιφεριακά της Razer θέλουν να βελτιώσουν τον ήχο και την εικόνα σας

Οι νέες προτάσεις της εταιρίας
11 Μαρτίου 2022 20:35
Τα νέα streaming περιφεριακά της Razer θέλουν να βελτιώσουν τον ήχο και την εικόνα σας

Διευρύνοντας τη γκάμα προϊόντων της, η Razer ανακοίνωσε τρεις νέες προτάσεις που απευθύνονται σε streamers και έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα του ήχου και της εικόνας των ενδιαφερόμενων.

Το πρώτο απ’ αυτά είναι το Razer Audio Mixer. Πρόκειται για έναν μίκτη ήχου τεσσάρων καναλιών, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους streamers να αυξομειώσουν εύκολα, άμεσα και με ακρίβεια την ένταση του μικροφώνου, του παιχνιδιού τους ή οποιασδήποτε άλλης πηγής ήχου επιθυμούν, όπως για παράδειγμα μια μουσική που παίζει στο παρασκήνιο. Φυσικά, υπάρχει και mute πλήκτρο για να σταματήσει άμεσα ο ήχος απ' οποιοδήποτε κανάλι, ενώ ο μίκτης διαθέτει και ένα πλήκτρο που βάζει ‘μπιπ’ αν έχετε σκοπό να αρχίσετε τα «καντήλια».

Στα της συνδεσιμότητας υπάρχει υποδοχή XLR για επαγγελματικά μικρόφωνα, είσοδος οπτικής ίνας, USB-C, καθώς και 3.5mm jacks για ακουστικά ή μικρόφωνα. Ο μίκτης ελέγχεται σε επίπεδο λογισμικού μέσα από το Razer Synapse, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον εφέ, όπως echo ή reverb.

Η τιμή του Razer Audio Mixer ανέρχεται στα $249.99.

Συνεχίζοντας, η Razer αποκάλυψε και το Key Light Chroma, το οποίο έρχεται να ανταγωνιστεί το αντίστοιχο προϊόν της Elgato. Πρόκειται για ένα λεπτό και διακριτικό soft box που αναλαμβάνει να σας φωτίσει μπροστά από την κάμερα, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα της εικόνας.

Σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές, το εν λόγω φως μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2800 lumens φωτεινότητας, ενώ φυσικά το χρώμα του μπορεί να αλλάξει, όπως και η θερμοκρασία του λευκού. Εντός της συσκευασίας υπάρχει και μια βάση για στερέωμα στο γραφείο, ενώ όπως προδίδει και το όνομά του, το Key Light Chroma μπορεί να συγχρονιστεί και με τις υπόλοιπες αντίστοιχες συσκευές της Razer. Να σημειωθεί πως η τιμή του ανέρχεται στα $299.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε και ένα ασύρματο μικρόφωνο πέτου για mobile streamers που θέλουν καλύτερη ποιότητα ήχου. Ο λόγος γίνεται για το Seiren Bluetooth, για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.