Έπεσε το Spotify και το Discord (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Σε εξέλιξη…
08 Μαρτίου 2022 21:22
Έπεσε το Spotify και το Discord (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Αν προσπαθείτε να ακούσετε μουσική από το Spotify αυτή τη στιγμή ή να συνεννοηθείτε με τους συμπαίκτες σας στο Discord και δεν μπορείτε, δε φταίει η σύνδεσή σας αλλά οι ίδιες οι υπηρεσίες. Όπως φαίνεται στο Downdetector είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι χρήστες που δεν έχουν πρόσβαση στο Spotify. Στο Discord οι αναφορές αγγίζουν τις δεκάδες χιλιάδες αυτή τη στιγμή.

Το Spotify και το Discord αναγνώρισαν το πρόβλημα και εργάζονται για τη λύση, με το Discord μάλιστα να αστειεύεται προτρέποντας τους χρήστες να βγουν και λίγο έξω. Προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζονται και σε άλλες υπηρεσίες, όπως Amazon Web Services, YouTube, Facebook, Google υπηρεσίες κ.α. αλλά σε μικρότερη έκταση. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:45

Η αναστάτωση κράτησε λιγότερο από μία ώρα και πρώτο το Spotify ανακοίνωσε πως το θέμα έχει λυθεί, χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες για τη φύση του προβλήματος.

Το Discord ενώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες, ενημέρωσε πως ξεκίνησε να αυξάνει την κίνηση στους servers του όσο η ομάδα των μηχανικών ερευνά το θέμα.