Το Nokia C2 2nd edition αποκαλύπτεται (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαζί με νέα ακουστικά από την εταιρία
28 Φεβρουαρίου 2022 13:57
Το Nokia C2 2nd edition αποκαλύπτεται (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η HMD αποκάλυψε τη νέα συσκευή της Nokia ακόμη πιο προσιτή στον καταναλωτή που ακούει στο όνομα, “Nokia C2 2nd edition”. Πρόκειται για το διάδοχο του αρχικού C2, αλλά με κάποιες βελτιώσεις και υποβαθμίσεις, ώστε να κρατήσει η εταιρία την τιμή σε επιθυμητά επίπεδα.

Η πιο σημαντική ίσως αναβάθμιση είναι το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής σε σχέση με το πλαστικό πλαίσιο του πρώτου C2, έτσι ώστε να γίνει πιο ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση από χτυπήματα. Ωστόσο, η οθόνη του έχει υποβαθμιστεί σε ανάλυση 480x960 στις 5,7 ίντσες, η selfie κάμερα στα 2MP σε σχέση με τα 5MP του πρώτου C2, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε την ίδια 5MP κάμερα.

Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης μικρότερη μπαταρία, 2.400 mAh (από 2.800 mAh) με υποστήριξη για βασική φόρτιση 5W μέσω microUSB. Επίσης, υπάρχει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Φαίνεται ότι το Nokia C2 2nd edition έχει στο εσωτερικό του ένα νέο chipset με τετραπύρηνο CPU 1,5 GHz, αλλά δυστυχώς δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες γι’ αυτό.

Επιπροσθέτως, το τηλέφωνο τρέχει το Android 11 Go Edition με την εταιρία να υπόσχεται δύο χρόνια ενημερώσεων, ενώ διαθέτει και 4G. Στη μνήμη RAM έχουμε δύο επιλογές των 1GB και 2GB μαζί με 32GB αποθηκευτικό χώρο, αλλά με υποστήριξη microSD.

Η HMD παρουσίασε επίσης ένα ζευγάρι ακουστικών με την επωνυμία Nokia, τα οποία είναι διαθέσιμα σε ενσύρματη και ασύρματη μορφή. Έχουν ελαφρύ σχεδιασμό και μαλακά μαξιλάρια. Εκτός από αυτά, αποκαλύφθηκαν και τα Nokia Go Earbuds 2+ που υπόσχονται 24 ώρες αναπαραγωγή και είναι αρκετά ανθεκτικά με IPX4.

Οι τιμές για το Nokia C2 2nd edition και τα νέα ακουστικά θα ανακοινωθούν σύντομα.

Tags: