Η Oppo μπαίνει στην αγορά των tablets με όλα όσα χρειάζεται ένας χρήστης

Αυτό είναι το Oppo Pad
24 Φεβρουαρίου 2022 20:09
Η Oppo μπαίνει στην αγορά των tablets με όλα όσα χρειάζεται ένας χρήστης

Μαζί με τα Find X5 τηλέφωνά της, η Oppo ανακοίνωσε ότι μπαίνει και σε νέα κατηγορία Android, με το πρώτο και ολοκαίνουργιο Android tablet της, το Oppo Pad. Πρόκειται για μία συσκευή των 11 ιντσών που έχει στο εσωτερικό της τον Snapdragon 870, ενώ έχετε και τη δυνατότητα να αγοράσετε ξεχωριστά και το Oppo Pencil stylus. Το tablet αυτό έχει premium κατασκευή με μεταλλικό frame και ζυγίζει ακριβώς 507 γραμμάρια.

Το Oppo Pad διαθέτει οθόνη LTPS LCD 11 ιντσών με ανάλυση 2560x1600 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Μάλιστα η οθόνη του είναι ικανή να προβάλλει HDR 10. Επίσης, στο μπροστινό μέρος διαθέτει μία τυπική selfie κάμερα των 8MP, ενώ στο πίσω μέρος έχει μία των 13MP. To εν λόγω tablet έρχεται επίσης εξοπλισμένο με τέσσερα ηχεία και υποστήριξη Dolby Atmos και πιστοποίηση Hi-Res ήχου.

Το Oppo Pad διαθέτει επίσης δύο εκδόσεις όσον αφορά τις RAM του, με 6 ή 8GB αντίστοιχα και αποθηκευτικό χώρο 128 ή 256GB. Επίσης, η μπαταρία του ανέρχεται στα 8,300mAh με γρήγορη φόρτιση 33W και λογισμικό Color OS βασισμένο στο ColorOS 12 με Android 11.

Εκτός από την γραφίδα που πωλείται ξεχωριστά με διάρκεια μπαταρίας τις 13 ώρες, η Oppo πουλάει επίσης και μία θήκη με πληκτρολόγιο για να κάνει τη χρήση σας πιο εύκολη.

Το Oppo Pad διατίθεται σε μαύρο ή μωβ ή μία limited “Artist” Edition με ασημί απόχρωση και το πιο απλό μοντέλο κοστίζει περίπου $360.

Tags: