Οι Daft Punk έκαναν live stream έκπληξη στο Twitch

Κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν οι fans τους
23 Φεβρουαρίου 2022 15:37
Οι Daft Punk έκαναν live stream έκπληξη στο Twitch

Αυτό που σίγουρα δεν περίμεναν να αντικρίσουν χθες οι επισκέπτες του Twitch ήταν ένα live stream από τους Daft Punk!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ακριβώς πριν από έναν χρόνο, το διάσημο γαλλικό ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής είχε ανακοινώσει τη διάλυσή του, μέσα από το βίντεο "Epilogue" που είχε αναρτήσει στο YouTube κανάλι του και το οποίο έγινε αμέσως viral.

Τώρα, για άλλη μια φορά οι Daft Punk κατάφεραν να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα, αφού ξαφνικά ξεκίνησαν ένα live stream έκπληξη στην πασίγνωστη πλατφόρμα Twitch. Συγκεκριμένα, μετέδωσαν πλάνα από μια συναυλία τους που πραγματοποιήθηκε στο παρελθόν.

Πρόκειται για ένα σόου από το μακρινό πλέον 1997, στο οποίο το ζευγάρι δεν είχε ακόμη τα εμβληματικά του μεταλλικά κράνη. Το live stream, λοιπόν, έδειχνε τους γνωστούς κατά κόσμον ως Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter να παίζουν μουσική σε ένα club στο Λος Άντζελες, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, ονόματι Homework.

Δυστυχώς το live stream δεν είναι πλέον διαθέσιμο, ούτε σε video-on-demand μορφή, ωστόσο φαίνεται πως ήταν μια πολύ επιτυχημένη marketing κίνηση για την προώθηση της επετειακής έκδοσης του Homework άλμπουμ που κυκλοφορεί πλέον σε βινύλιο και στις διάφορες streaming υπηρεσίες.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν οι Daft Punk σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια νέα αρχή, αλλά οι fans τους μάλλον καλό θα ήταν να συντονιστούν στα social media τους, αφού το ντουέτο φαίνεται πως επιφυλάσσει ακόμη εκπλήξεις.

Tags: