Μετατρέπεται το Cybertruck της Tesla σε αμφίβιο όχημα; Κι όμως γίνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιδέα για την μετατροπή ήρθε από μια εταιρία με έδρα το Σιάτλ
13 Φεβρουαρίου 2022 15:39
Μετατρέπεται το Cybertruck της Tesla σε αμφίβιο όχημα; Κι όμως γίνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το Cybertruck της Tesla να μάθαμε πρόσφατα ότι θα καθυστερήσει και πως θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί από το 2023 στους δρόμους, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει κάποιους να φαντάζονται ήδη τις δυνατότητές του. 

Το ηλεκτρικό και υπερσύγχρονο φορτηγάκι της Tesla μπορεί να μετατραπεί σε αμφίβιο όχημα με τη μορφή καταμαράν! Την ιδέα είχε ο Anthony Diamond, CEO της εταιρίας Memory Maps με έδρα το Σιάτλ και ονόμασε αυτή την μετατροπή του σε "Cybercat". 

Πώς μεταμορφώνεται σε Cybercat; 

Το σχέδιο της Memory Maps ισχυρίζεται ότι θα μπορεί να μετατρέψει το κάθε Cybertruck σε αμφίβιο σε μόλις 10 λεπτά με το κόστος να ανέρχεται μεταξύ $22.900 και $32.900. Να αναφέρουμε ότι πλέον επίσημα οι τιμές δεν αναγράφονται στο site της Tesla, ωστόσο όταν ανακοινώθηκε η απλή έκδοση με έναν κινητήρα κόστιζε γύρω στα $40.000 και η γρηγορότερη με τριπλό κινητήρα ξεπερνούσε τα $70.000. 

Ουσιαστικά πρόκειται για μια πλατφόρμα που το μετατρέπει σε καταμαράν, ενώ θα υπάρχει δεύτερη έκδοση του Cybercat με υδροπτέρυγες που θα ανυψώνουν το Cybertruck πάνω από την επιφάνεια του νερού για καλύτερη υδροδυναμική κίνηση. 

Ο Diamond εξήγησε πως υπάρχει δυνατότητα μετατροπής του Cybertruck σε πλωτό σπίτι, αν και μάλλον είναι νωρίς για να μπει σε λεπτομέρειες επ'αυτού.