OCD πονοκέφαλος – Τύπος βάλθηκε να φτιάξει τα πιο…λάθος πληκτρολόγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί κάποιοι θέλουν να δουν απλά τον κόσμο να «καίγεται»…
09 Φεβρουαρίου 2022 13:40
OCD πονοκέφαλος – Τύπος βάλθηκε να φτιάξει τα πιο…λάθος πληκτρολόγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε περίπτωση που σας αρέσει η τάξη, η συμμετρία και τα τακτοποιημένα πράγματα, καλό θα ήταν να μην συνεχίσετε το σκρολάρισμα.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε μερικά από τα δημιουργήματα του Foone Turing, ένας μηχανικός ο οποίος έχει σαν χόμπι να φτιάχνει τα δικά του περίεργα πληκτρολόγια, μιας και βρίσκει τα συμβατικά πληκτρολόγια αρκετά βαρετά και συνηθισμένα. Μάλιστα, οι ιδιαίτερες κατασκευές του έχουν προσελκύσει και το ενδιαφέρον αρκετών χρηστών, αφού ο Foone μετρά πάνω από 100 χιλιάδες ακόλουθους στο Twitter.

Το νεότερο πληκτρολόγιο του αποκαλύφθηκε πρόσφατα και είναι πραγματικά ένας «OCD πονοκέφαλος», αφού ο Foone έκανε μια physics εξομοίωση, ρίχνοντας τυχαία τα απαραίτητα πλήκτρα σε έναν τετράγωνο. Στη συνέχεια πήρε τις θέσεις όπου έπεσαν στο software και κατασκεύασε στην πραγματική ζωή το πληκτρολόγιο. Το αποτέλεσμα;

Ένα -ας το πούμε- πληκτρολόγιο, στο οποίο χρειάζεσαι 6 λεπτά για να γράψεις ένα tweet!

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε ακόμη να δείτε τα βασανιστικά άβολα πληκτρολόγια του Foone εν δράσει, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά παρακάτω, ενώ πατώντας εδώ θα βρείτε και μια λίστα με όλα τα projects του. Για την ιστορία, είναι ο ίδιος προγραμματιστής που έκανε port το DOOM σε τεστ εγκυμοσύνης.

Το πληκτρολόγιο με τυχαία διάταξη, όπως αποφάσισε η βαρύτητα:

Το πληκτρολόγιο που για να γράψει το κάθε γράμμα χρειάζεται μια ειδική δισκέτα:

Το πληκτρολόγιο από τηλέφωνο με «ροδέλα»:

Tags: