ΦΗΜΗ: Το foldable της Google θα ονομάζεται Pixel Notepad και θα κοστίζει…$1400!

Δε θα λέγεται τελικά Pixel Fold
25 Ιανουαρίου 2022 17:41
ΦΗΜΗ: Το foldable της Google θα ονομάζεται Pixel Notepad και θα κοστίζει…$1400!

Οι φήμες για τα φετινά σχέδια της Google έρχονται για άλλη μια φορά στην επιφάνεια και αυτή τη φορά φήμες λένε πως της εταιρίας η foldable συσκευή θα έρθει στα τέλη της χρονιάς. Συγκεκριμένα, όπως μάθαμε από το gsmarena, τελικά δε θα ονομάζεται Pixel Fold όπως ακουγόταν τους τελευταίους μήνες και θα έρθει με άλλη ονομασία.

Η νέα ονομασία της συσκευής λένε πως θα είναι Pixel Notepad και η Google φαίνεται πως θέλει να κοστίζει περίπου τα $1400, το οποίο είναι αρκετά φθηνότερο από της Samsung το Galaxy Z Fold 3, κατά $400. Επίσης, λένε πως θα ακολουθεί περίπου το Oppo Find N και όχι το Galaxy Z Fold 3, καθώς θα είναι πιο κοντό σαν τηλέφωνο και πιο φαρδύ.

Επίσης, οι φήμες λένε πως στο εσωτερικό της η συσκευή θα έχει το Tensor chip της Pixel 6 σειράς, αλλά θα έρθει με κατώτερη κάμερα. Η κύρια κάμερα θα έχει 12,2MP IMX363 αισθητήρα, με τα 50MP του Samsung GN1 από το Pixel 6 να απορρίφθηκε λόγω του πάχους του.

Τέλος, λέγεται πως θα υπάρχει και ένας υπερευρυγώνιος αισθητήρας 12MP IMX386 και δύο 8MP IMX355 για selfies που πιθανότατα να βρίσκεται ο ένας στην εξωτερική οθόνη και ο άλλος στην εσωτερική.

Tags: