Η θέση του πιο ακριβοπληρωμένου YouTuber αλλάζει χέρια μετά από δύο χρόνια

Εξωπραγματικά νούμερα
15 Ιανουαρίου 2022 08:45
Η θέση του πιο ακριβοπληρωμένου YouTuber αλλάζει χέρια μετά από δύο χρόνια

Ο 10χρονος reviewer παιχνιδιών Ryan Kaji βρισκόταν στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων creators του YouTube για δύο χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να αλλάξει αυτό. Σύμφωνα με το Forbes, την πρώτη θέση για το 2021 κατέλαβε ο 23χρονος Jimmy Donaldson, γνωστός ως MrBeast. Την τελευταία χρονιά ο MrBeast κατάφερε να παράγει πάνω από 10 δισεκατομμύρια views τα οποία του απέφεραν $54 εκατομμύρια.

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τον Jake Paul με $45 εκατομμύρια, στην τρίτη τον Markiplier με $38 εκατομμύρια στην τέταρτη τους Rhett and Link με $30 εκατομμύρια, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο παίκτης Minecraft, Nathan Graham, γνωστός ως Unspeakable με $28.5 εκατομμύρια.

Το YouTube άνθισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς τα περισσότερα παραδοσιακά media δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν. Ταινίες καθυστέρησαν, σειρές άλλαξαν πρόγραμμα και video game κυκλοφορίες αναβλήθηκαν. Το 2021, το YouTube είχε 2.3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενώ 1 δισεκατομμύριο ώρες περιεχομένου καταναλώνονται στην πλατφόρμα κάθε μέρα.