Το πανάκι καθαρισμού αξίας $20 της Apple είχε ξεπουλήσει εδώ και δυόμιση μήνες

Και τώρα επιστρέφει στα καταστήματα
12 Ιανουαρίου 2022 13:16
Το πανάκι καθαρισμού αξίας $20 της Apple είχε ξεπουλήσει εδώ και δυόμιση μήνες

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους σας είχαμε ενημερώσει πως η Apple ξεκίνησε να πουλά επίσημο πανάκι καθαρισμού για τα προϊόντα της και μάλιστα στην αρκετά premium τιμή των $20. Ωστόσο, παρά την ακραία -για πολλούς- τιμή του, το προϊόν της αμερικανικής εταιρίας έγινε ανάρπαστο και ξεπούλησε σχεδόν αμέσως. Έτσι, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ήταν αδύνατο να βρεθεί σε στοκ, αφού πολλοί φαίνεται πως θέλησαν να το κάνουν δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα ή απλά να κρατούν καθαρές και γυαλιστερές τις οθόνες των Apple προϊόντων τους.

Εν τέλει, η διαθεσιμότητα έρχεται να αλλάξει μόλις τώρα. Περίπου δυόμιση μήνες μετά, αθόρυβα, η Apple επανέφερε το Polishing Cloth στο επίσημο κατάστημα της, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Βέβαια, οι παραγγελίες που εξυπηρετούνται αφορούν μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τις αποστολές να ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η Apple μπορεί να πουλά ένα απλό πανάκι μικροϊνών αξίας $20 και να έχει τέτοια ζήτηση που να είναι εκτός στοκ για σχεδόν τρεις μήνες! Φυσικά, η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας μπορεί να οδηγεί πολλές φορές σε κριτική και καυστικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά σίγουρα αποδίδει, αφού η εταιρία έγινε πρόσφατα η πρώτη στον κόσμο που ξεπέρασε σε αξία τα $3 τρισεκατομμύρια.

Για την ιστορία, η επίσημη περιγραφή του Polishing Cloth τονίζει:

Αποτελούμενο από μαλακό υλικό που δεν τρίβεται, το Polishing Cloth καθαρίζει κάθε Apple οθόνη, συμπεριλαμβανομένου του nano-texture γυαλιού, με ασφάλεια και αποτελεσματικά.

Tags: