Επίσημες εικόνες και βίντεο από το OnePlus 10 Pro και την τριπλή του κάμερα

Με σχεδιασμό που θυμίζει αρκετά τα Galaxy S21 της Samsung
04 Ιανουαρίου 2022 13:52
Επίσημες εικόνες και βίντεο από το OnePlus 10 Pro και την τριπλή του κάμερα

Η OnePlus έχει ξεκινήσει και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για την πλήρης αποκάλυψη του OnePlus 10 Pro, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας στις 11 Ιανουαρίου, καταφθάνοντας στον υπόλοιπο κόσμο λίγο αργότερα.

Αναλυτικότερα, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της συσκευής, οι οποίες παρουσιάζουν το σύστημα καμερών στο πίσω μέρος της. Περνώντας σε λεπτομέρειες, το OnePlus 10 Pro θα έχει τρεις αισθητήρες και φλας, συνεχίζοντας την συνεργασία με την σουηδική κατασκευάστρια καμερών Hasselblad που ξεκίνησε με το προηγούμενο μοντέλο.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται πως η συσκευή θα έρθει σε δύο χρώματα, μαύρο και πράσινο ή μάλλον ‘Volcanic Black’ και ‘Emerald Forest’, όπως τα ονομάζει η OnePlus.

Μέχρι στιγμή τα specs των καμερών αυτών καθ’ αυτών δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά οι διάφορες φήμες και διαρροές κάνουν λόγο για μια κεντρική των 48-megapixel, μια ultrawide των 50-megapixel και μια telephoto των 8-megapixel. Το τι ισχύει ακριβώς θα το μάθουμε πολύ σύντομα, αφού η επίσημη αποκάλυψη βρίσκεται προ των πυλών.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως ο σχεδιασμός με το ενιαίο μέταλλο που περιβάλλει τη συσκευή και το σύστημα των καμερών, ίσως να σας φαίνεται οικείος, μιας και μοιάζει πολύ με τα περσινά Galaxy S21 της Samsung.

Tags: