Τελικά το κοινό φαίνεται πως συμπάθησε τα foldable smartphones – Νέα στοιχεία

Όπως αποκαλύπτει η Samsung
31 Δεκεμβρίου 2021 10:18
Τελικά το κοινό φαίνεται πως συμπάθησε τα foldable smartphones – Νέα στοιχεία

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Samsung πραγματοποίησε μια εκτενής δημοσίευση σχετικά με τα foldable smartphones της, μιλώντας για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τους. Η σημαντικότερη πληροφορία που ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας αφορά τις πωλήσεις των αναδιπλούμενων συσκευών της εταιρίας, οι οποίες ξεπέρασαν τις προσδοκίες.

Αναλυτικότερα, η Samsung ανακοίνωσε πως πούλησε τέσσερις φορές περισσότερα foldable smartphones μέσα στο 2021 σε σχέση με το 2020. Αυτή η επιτυχία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλευση των Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3, τα οποία έλαβαν θετικές κριτικές. Μάλιστα, ο κορεατικός κολοσσός επισήμανε πως οι πωλήσεις των δύο εν λόγω συσκευών μέσα στον πρώτο τους μήνα, ξεπέρασαν τις συνολικές πωλήσεις όλων των Samsung foldables σε όλο το 2020.

Τα νέα στοιχεία σίγουρα είναι ενθαρρυντικά, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η Samsung δεν αποκάλυψε συγκεκριμένα νούμερα πωλήσεων. Αντιθέτως, τόνισε πως οι προβλέψεων τρίτων αναλυτών, οι οποίοι έκαναν λόγω για 9 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στο 2021, ξεπεράστηκαν.

Τέλος, η Samsung σημείωσε πως η απόφασή της να εστιάσει από νωρίς στις αναδιπλούμενες συσκευές απέδωσε καρπούς και όσον αφορά την προσέλκυση νέων χρηστών. Συγκεκριμένα, σε σύγκριση με το Galaxy Note 20, η Samsung είδε αύξηση 150% στους καταναλωτές που άλλαξαν εταιρία smartphone για χάρη του Z Flip 3.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το κοινό άρχισε να συμπαθεί τα foldable smartphones. Αν αναλογιστούμε πως η Samsung, η οποία είναι η κυρίαρχη στην κατηγορία με μερίδιο 88%, είδε τέτοια αύξηση φέτος, το μέλλον μοιάζει λαμπρότερο από ποτέ.