Το FidelityFX Super Resolution της AMD «κοιτάζει» το DLSS με πάνω από 70 παιχνίδια

Βελτιώνεται η υποστήριξη της τεχνολογίας
30 Δεκεμβρίου 2021 19:28
Το FidelityFX Super Resolution της AMD «κοιτάζει» το DLSS με πάνω από 70 παιχνίδια

Εδώ και αρκετά χρόνια, η DLSS τεχνολογία της Nvidia μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των PC Gamers, στρέφοντας πολλούς στις κάρτες γραφικών της εταιρίας, αφού χάριζε σημαντικά βελτιωμένη απόδοση, με ελάχιστη ή σχεδόν καθόλου επίπτωση στην ποιότητα των γραφικών.

Η απάντηση της AMD βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό στα σκαριά και τελικά έφτασε πρόσφατα υπό το μορφή του FidelityFX Super Resolution. Η εν λόγω τεχνολογία υπόσχεται κάτι αντίστοιχο, δηλαδή upscale σε μεγαλύτερες αναλύσεις, χωρίς να αλλοιώνει σημαντικά το τελικό οπτικό αποτέλεσμα, αλλά και χαρίζοντας καλύτερο framerate. Μπορεί μεν για την ώρα το FSR να μη φτάνει το αντίπαλο δέος, αλλά σίγουρα είναι πολλά υποσχόμενο και τώρα η AMD έρχεται να το προωθήσει με ένα νέο βίντεο.

Συγκεκριμένα, η εταιρία εστιάζει στην υποστήριξη από τα παιχνίδια, τονίζοντας πως το FidelityFX Super Resolution υπάρχει ή θα ενσωματωθεί μελλοντικά σε πάνω από 70 τίτλους. Μεταξύ άλλων στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται και μεγάλες κυκλοφορίες, όπως τα Far Cry 6, F1 2021, Resident Evil Village, Horizon Zero Dawn, Deathloop και God of War και κάπως έτσι η τεχνολογία της AMD αρχίζει να «κοιτάζει» πλέον κατάματα το DLSS.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: