Η Motorola ετοιμάζει και τρίτης γενιάς foldable Razr smartphone

Όπως αποκαλύπτει υψηλόβαθμο στέλεχος
28 Δεκεμβρίου 2021 10:49
Η Motorola ετοιμάζει και τρίτης γενιάς foldable Razr smartphone

Λίγο πριν την εκπνοή του έτους, η Motorola αποκάλυψε πως έχει στα σκαριά μια νέα έκδοση του αναδιπλούμενου Razr smartphone της. Συγκεκριμένα, το Android Authority ανακάλυψε μια σχετική ανάρτηση από τον επικεφαλής του Lenovo Mobile Business Group, Chen Jin, στο κινεζικό social media Weibo (η Motorola ανήκει στην Lenovo από το 2014).

Μέσα από την εν λόγω ανάρτηση, ο Jin επιβεβαιώνει πως η Motorola ετοιμάζει ένα τρίτης γενιάς foldable Razr smartphone, το οποίο μάλιστα θα έρθει με αλλαγές. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι το επερχόμενο Razr θα έχει αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα καλύτερο επεξεργαστή. Συγχρόνως, η εταιρία θα βελτιώσει και το user interface για να κάνει τη ζωή των χρηστών ευκολότερη, ενώ και η εξωτερική εμφάνιση της συσκευής θα είναι αλλαγμένη.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε την έκταση των αλλαγών αυτών, αφού για παράδειγμα μπορεί να έχουμε κάτι αντίστοιχο με το δεύτερης γενιάς Razr, που ήταν μια απλή ανανέωση των specs, μαζί με την προσθήκη του 5G. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός για την εταιρία, αφού στην αγορά κυκλοφορούν πλέον πολύ αξιόλογες προτάσεις, όπως για παράδειγμα το Galaxy Z Flip 3 της Samsung, οπότε ένα πιο αξιοσημείωτο φρεσκάρισμα μάλλον θα ήταν η σοφότερη επιλογή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το τρίτης γενιάς Motorola Razr μάλλον θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα, ωστόσο αυτή η λεπτομέρεια δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρη από την αυτόματη μετάφραση της δημοσίευσης του Jin, η οποία έγινε αρχικά στην κινεζική γλώσσα.