Η νέα CEO του OnlyFans είναι γυναίκα και σκοπεύει να το κάνει το ασφαλέστερο social media

Αποσύρθηκε ο Tim Stokely
22 Δεκεμβρίου 2021 09:30
Η νέα CEO του OnlyFans είναι γυναίκα και σκοπεύει να το κάνει το ασφαλέστερο social media

Ο Tim Stokely, ιδρυτής και CEO του OnlyFans με μία ανάρτησή του στο Instagram, αποκάλυψε πως αποσύρεται από την εταιρία. Ο Stokely ίδρυσε το OnlyFans μόλις το 2016, ωστόσο η πλατφόρμα γνώρισε εκρηκτική ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της πανδημίας και είναι περισσότερο γνωστή για τη φιλοξενία περιεχομένου για ενηλίκους. Ο ίδιος δεν πρόσφερε πληροφορίες για τα μελλοντικά του σχέδια παρά μόνο δήλωσε πως θα “επιδιώξει νέα εγχειρήματα”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tim Stokely (@timstokely)

Τη θέση του αναλαμβάνει η μέχρι τώρα επικεφαλής του marketing τμήματος, Amrapali Gan. Η Gan δήλωσε πως έχει “αστείρευτο πάθος” για την εταιρία και τόνισε πως θα φροντίσει να γίνει “η ασφαλέστερη social media πλατφόρμα στον κόσμο”.

Είμαι περήφανη που αναλαμβάνω αυτό το ρόλο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την κοινότητα των δημιουργών για να τους βοηθήσω να μεγιστοποιήσουν τον έλεγχό τους στα κέρδη τους και στο περιεχόμενό τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amrapali Gan (@amrapali_gan)

Το OnlyFans έχει 180 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και πάνω από 2 εκατομμύρια δημιουργούς περιεχομένου, οι οποίοι έχουν λάβει πάνω από €5 δισεκατομμύρια στο πέρασμα των 5 χρόνων λειτουργίας του. Λαμβάνει προμήθεια το 20% όλων των πληρωμών που κάνουν οι χρήστες στους δημιουργούς.

Ωστόσο αντιμετώπισε έντονη κριτική για το γεγονός πως δεν κάνει αρκετά για να προστατέψει τους ανήλικους χρήστες και τον Αύγουστο ανακοίνωσε πως απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο. Οι έντονες αντιδράσεις των χρηστών όμως ανάγκασαν την εταιρία να αποσύρει την απόφασή της μία εβδομάδα αργότερα.